Demirtaş'ın eşi de Öcalan posterli kutlamada

HDP'nin tutuklu eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş Diyarbakır'daki Nevruz kutlamalarına katıldı. PKK elebaşı Öcalan'ın posterlerinin açıldığı kutlamadan bir video paylaşan Demirtaş, HDP'nin kapatılması davasıyla ilgili 'Moral bozmayın' çağrısında bulundu.

HDP tarafından organize edilen Nevruz kutlamaları denetim eşliğinde gerçekleşirken, Diyarbakır'daki kutlamalarda yasak olmasına rağmen terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan posteri ve PKK paçavraları asıldı.

HDP'nin tutuklu eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın eşi Başak Demirtaş da o kutlamalardaki yerini aldı.

"MORAL BOZMADAN BİR ARADA DURMALIYIZ"

Sosyal medya hesabından bir video paylaşan Demirtaş, "Halkımıza yönelik baskılara rağmen Nevroz coşkusuyla moralimizi hiç bozmadan bir arada durmalıyız." dedi.

Demirtaş'ın eşi de Öcalan posterli kutlamada

"İSMİ NE OLURSA OLSUN PARTİMİZ ON YILLARCA YIL YAŞAYACAKTIR"

Demirtaş, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Nevroz binlerce yıl önceden bugüne büyük bir mücadeleyle geldi. Bugünden geleceğe de bizim mücadelemizle anılacaktır. Tıpkı Nevrozun binlerce yıl yaşadığı gibi ismi ne olursa olsun partimiz de on yıllarca yıl yaşayacaktır. Bundan hiç şüphem yok. O nedenle moralimizi bozmayalım. Nevroz piroz be."

 

Demirtaş'ın eşi de Öcalan posterli kutlamada ile ilgili etiketler HDP Diyarbakır Başak Demirtaş nevruz Öcalan

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.