Demirtaş'a verilen ödül CHP'li vekili mutlu etti!

Selahattin Demirtaş'a Almanya'da '2019 Özel Siyasi Cesaret Ödülü' verildi. Ödülü, Demirtaş’ın eşi Başak Demirtaş alırken haberi CHP milletvekili Sezgin Tanrıkulu, büyük bir mutlulukla duyurdu.

Almanya merkezli uluslararası İlerici İttifak (Progressive Alliance), “2019 Özel Siyasi Cesaret Ödülü”nü bu yıl, 5 Kasım 2016’dan bu yana Edirne Cezaevi’nde tutuklu bulunan HDP'nin önceki dönem Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’a verdi. Ödülü, Demirtaş’ın eşi Başak Demirtaş aldı.

CHP'Lİ SEZGİN TANRIKULU DUYURDU

Düzenlenen törene HDP Genel Başkan Yardımıcısı Hişyar Özsoy, CHP Milletvekili Sezgin Tanrıkulu ve çok sayıda kişi katıldı.

Sezgin Tanrkulu yaptığı paylaşımda, “Stockholm’de hoş bir tesadüf oldu bu akşam. Progressive Alliance Awards (Cesaret Ödülü) 2019’un bu yılki ödülü demokrasi, insan hakları ve barış için çabalarından dolayı arkadaşım aynı zamanda meslektaşım #SelahattinDemirtaş’a verildi” ifadelerini kullandı.

Demirtaş'a verilen ödül CHP'li vekili mutlu etti!

Demirtaş'a verilen ödül CHP'li vekili mutlu etti! - Resim : 2

Demirtaş'a verilen ödül CHP'li vekili mutlu etti! ile ilgili etiketler HDP Selahattin Demirtaş Almanya Sezgin Tanrıkulu
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.