Demirören'e demediğini bırakmayan Melis Alphan istifa edecek kadar yürekli mi?

Doğan Medya Grubu'nun, Demirören Grubu'na satılmasından sonra Doğan Medya çalışanlarını sosyal medyada yazdıkları yazıları silme telaşı sardı. Gözler ise bulduğu her fırsatta Demirören Grubu'nu yeren Hürriyet yazarı Melis Alphan'a çevrildi. SuperHaber yazarı İzzet Çapa, Alphan'a "Görelim bakalım ne kadar şerefliymişsin. Haydi fırsat sende..." sözleriyle seslendi.

Doğan Medya'nın el değiştirmesinden sonra günlerdir medya kulislerinde hareketli anlar yaşanıyor. Kimi gazeteciler önceden Demirören karşıtı sözlerinin izlerini silerken kimileri sözlerinin arkasında olduklarını belirtiyor.

"GÖRELİM BAKALIM NE KADAR ŞEREFLİYMİŞSİN"

Tüm bunlar yaşanırken gözler sürekli Demirören karşıtı yazılar yazan Hürriyet yazarı Melis Alphan'a çevrildi. SuperHaber yazarı İzzet Çapa Twitter hesabından Alphan'ın Demirören karşıtı tweetlerini paylaşarak şu sözlerle seslendi:

"Melis Alphan hatırlıyor musun “Vusiciğim” diye seslendiğin patronuna güvenip, Selim Akçin üzerinden bana şeref ayarı vermeye kalkmıştın zamanında! Görelim bakalım ne kadar şerefliymişsin? Haydi fırsat sende herkese kimin şerefli olduğunu göster!"

Melis Alphan ise Çapa'ya cevap vermeyerek sessizliğini korudu.

İşte İzzet Çapa'nın paylaştığı o tweetler:

DY9LxbwW0AAmK8w

DY9LxbyX0AAeEWB

Demirören'e demediğini bırakmayan Melis Alphan istifa edecek kadar yürekli mi? ile ilgili etiketler Hürriyet İzzet Çapa melis alphan doğan medya Demirören tweet
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.