Demirören Medya'da üst düzey ayrılık

Demirören Medya Grubu'nda bir üst düzey ayrılık daha yaşandı. Demirören Haber Ajansı'nın genel müdürü Kubilay Gülek'in görevden alındığı öğrenildi. Gülek, mobbing iddiaları ile gündeme gelmişti.

Demirören Grubu'nda flaş bir ayrılık daha yaşandı. İki yıldır görevini sürdüren Demirören Haber Ajansı Genel Müdürü Kubilay Gülbek, görevden alındı.

A Haber İstihbarat Şefi olarak çalışırken CNN Türk Haber Koordinatörlüğü görevine getirilen Gülbek, daha sonra CNN Türk'ten alınarak 7 Ağustos 2019'da Demirören Haber Ajansı Genel Müdürü yapılmıştı.

Demirören Medya'da üst düzey ayrılık

MOBBİNG İDDİALARI VARDI

Medyaradar'ın haberine göre: Gülbek'in görevde olduğu dönemde DHA çalışma koşullarının giderek zorlaştığı ve çalışanlar üzerinde mobbing yapıldığı iddialarıyla gündeme gelmiş, buna bağlı olarak da çok sayıda gazeteci kurumla yollarını ayırmıştı.

Kubilay Gülbek kimdir?

Meslek hayatına 1986 yılında Tercüman Gazetesi'nde polis muhabiri olarak başlayan Gülbek, ardından Sabah Gazetesi'ne transfer oldu.1990 yılında televizyon haberciliğine adım atan Gülbek sırasıyla Reha Muhtar ile Show Haber, Uğur Dündar ile Star Haber'de ter döktü. Bir dönem Star Gazetesi'nde analiz ve siyasi yazılar da yazan Gülbek, 24 TV'nin kuruluşunda yer alarak 5 yıl boyunca İstihbarat Şefliği görevinde bulundu. Ardından geçtiği A Haber'de 6 yıldan bu yana İstihbarat Şefi olarak görev yaptı, daha sonra CNN Türk Haber Koordinatörlüğü görevine getirildi ve son olarak DHA Genel Müdürlüğü görevinde bulundu.

Demirören Medya'da üst düzey ayrılık ile ilgili etiketler Demirören Medya DHA Kubilay Gülbek
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.