Demirören: Arda 'Evet' oyu yüzünden linç edildi!

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, uçakta gazeteciye saldıran Arda Turan’ın yanlış yaptığını söyledi.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağan Genel Kurulu, Ankara'da başladı.

TFF Başkanı Yıldırım Demirören, burada yaptığı konuşmada milli takım uçağında gazeteci Bilal Meşe'ye saldıran Arda Turan ile ilgili de açıklamalarda bulundu.

Yıldırım Demirören, "Arda kaptanımız bir yanlış yapmıştır ama yaptığı bu yanlışı Arda'ya doğru şekilde göstermeliyiz, Arda bir dünya markası" dedi.

Demirören, şöyle konuştu:

"Son günlerde yine oyunlar sahnelenmek isteniyor. Türk Milli Takımı ile Federasyonu karıştırmak istiyorlar. Hatalar elbette oldu. Türk futbolunu karıştırmak istediler. Yine futbolcumuz hocamız, kaptanımız karşı karşıya getiriliyor. Arda kaptanımız yanlış yapmıştır. Arda'ya tepkiyi medeni yollarla göstermemiz gerekiyor. Arda bir dünya markası. Böyle yetenekler kolay kolay yetişmez. Milli mesele deyip A Milli Takımımız'a sahip çıkma zamanı. Kenetlenme zamanı. Naklen yayın gelirlerini 800 milyon dolarlara çıkarma zamanı. Herkesin kendine çeki düzen verme zamanı" dedi.

EVET OYU YÜZÜNDEN LİNÇ EDİLDİ

Turan'ın siyasi görüşü yüzünden ağır eleştirilere maruz kaldığını söyleyen Demirören, "Arda kaptanımız bir yanlış yapmıştır ama yaptığı bu yanlışı Arda'ya doğru şekilde göstermeliyiz, o bir dünya markası. Arda benim gibi referandumda 'Evet' oyu verdiği için linç edildi'' dedi.

Demirören ayrıca Volkan Babacan, Yalçın Ayhan ve Anderson Talisca'ya verilen cezaların az olduğunu, vicdanen de doğru bulmadığını söyledi.

Demirören: Arda 'Evet' oyu yüzünden linç edildi! ile ilgili etiketler Yıldırım Demirören Arda Turan Açıklama referandum linç
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.