Demir Yaman döndü, Züleyha gidiyor! Bir Zamanlar Çukurova'da tatsız prova! Anlaşamıyorlar!

ATV'nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'da gerginlik son safhada... Murat Ünalmış'ın oynadığı Demir Yaman karakterinin ölmediği anlaşıldı. Diziye geri dönen Murat Ünalmış'la problemler yaşayan Hilal Altınbilek'in ayrılığı konuşuluyor.

Bir Zamanlar Çukurova dizisi tüm hızı ve karışıklıklarıyla devam ediyor. Hilal Altınbilek, Kerem Alışık, İbrahim Çelikkol gibi yıldızların başrollerini paylaştığı dizinin son bölümünde Demir Yaman karakterinin ölmediği anlaşıldı. Murat Ünalmış'ın diziye geri döneceğinin anlaşılması üzerine Hilal Altınbilek'ten şok bir karar geldi.

ZÜLEYHA BİR ZAMANLAR ÇUKUROVA'YA VEDA EDİYOR!

Murat Ünalmış'ın diziye veda edeceğini söylemesi sonrası dizinin geleceği ve reytinglerinde beklenen düşüş gerçekleşti. Ancak yapımcılar, Demir Yaman karakterinin dizideki geleceğinde ve senaryoda değişikliğe giderek sevilen karakterin dizide olmasına karar verdi.

Bir Zamanlar Çukurova'nın Züleyha'sı Hilal Altınbilek'in Değişimini Görünce  Kısa Süreli Bir Şok Yaşayacaksınız!

Ancak Murat Ünalmış'la yaşadığı sorunları bilinen Hilal Altınbilek bu karardan hoşlanmadı. Züleyha karakterini oynayan başarılı oyuncu Murat Ünalmış'ın gelişiyle birlikte diziden ayrılmaya karar verdi.

Hilal ALTINBİLEK FC on Twitter: "Episode Yerli Dergisi Ocak Sayısından Hilal  Altınbilek tüm güzelliğiyle... 💘✨ #HilalAltınbilek #BirZamanlarÇukurova  #Züleyha #Bebeğimİçin… https://t.co/PNghHOY0EW"

Kerem Alışık'ın diziden ayrılması sonrası bir şok da Hilal Altınbilek'in gidişi oldu. Milyonların şaşırdığı bu durum sonrası Hilal Altınbilek'in ayrılığı Bir Zamanlar Çukurova izleyenlerini düşündürüyor.

 

Demir Yaman döndü, Züleyha gidiyor! Bir Zamanlar Çukurova'da tatsız prova! Anlaşamıyorlar! ile ilgili etiketler Hilal Altınbilek Bir Zamanlar Çukurova
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.