Demet ve Hande'nin 'Yıldız' savaşları!

Aralarında yaşanan polemikler bir türlü bitmeyen Demet Akalın ve Hande Yener'in egoları bu kez “Yıldız Tilbe’nin Yıldızlı Şarkıları” albümünde çarpıştı.

“Yıldız Tilbe’nin Yıldızlı Şarkıları” albümünde egolar çarpıştı. 39 şarkıcının yer aldığı albümde kriz üstüne kriz çıktı. En büyük kriz kapak tasarımı sürecinde yaşandı.

TASARIM 11 KEZ REVİZE EDİLDİ

İçinde 2’şer CD bulunan iki ayrı paket halinde satışa sunulan projenin kapakları ‘yıldız’ şeklinde tasarlandı ve yorumcuların isimleri bu yıldızların içine yerleştirildi. Ama kimse isminin yerinden memnun olmadı. “Benim ismim neden küçük”, “Onunla beni nasıl yan yana yazarsınız” gibi şikayet telefonları susmadı. Albümün yapımcısı Cafer Özdemir, tasarımı 11 kez revize ettirdi.

“AYNI CD’DE OLMAYALIM”

Yıllardır süren Demet Akalın-Hande Yener polemiği de projeye yansıdı. İki taraftan da “Aynı CD’de olmayalım” isteği geldi. Alfabetik sıralama formülü bu krizi de ortadan kaldırdı. Demet Akalın, Volume 1’in ilk CD’sinde, Hande Yener Volume 2’nin ilk CD’sinde yer aldı.

Demet ve Hande'nin 'Yıldız' savaşları! ile ilgili etiketler Demet Akalın Hande Yener albüm kriz
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.