Demet ve Alişan ile Sabah Sabah ne zaman başlıyor? Saat kaçta?

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah ne zaman başlıyor? Saat kaçta? Ünlü şarkıcı Demet Akalın ve Alişan'ın Star TV'de birlikte sunmaya hazırlandıkları Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programı yakında başlıyor.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah ne zaman başlıyor? Saat kaçta? Arkadaşlıkları çok eskiye dayanan Demet Akalın ve Alişan birlikte sabah programı yapmaya karar verdi. Herkesin yakından takip ettiği bu iki sanatçı izleyicileri ekran başına kitleyecek. Demet ve Alişan ile Sabah Sabah ne zaman başlıyor? Saat kaçta?

Yapımcılığını Global Medya’nın üstlendiği Demet Akalın ve Alişan’la çok özel bir program, Star’da başlıyor. Hem gülmek, hem eğlenmek, hem de bilgilenmek için herkes ekran başına. Müzik, ünlü konuklar, magazin gündemini belirleyen başlıkların yer alıcağı bu program canlı yayın ile 10 Ağustos saat 09.45'te Star TV' de başlıyor.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah ne zaman başlıyor? Saat kaçta?

DOPDOLU BİR BÖLÜMLE GELİYOR!

“Demet ve Alişan ile Sabah Sabah”’ın ilk bölümünde eğlenceye, müziğe doyacaksınız. Pop müziğin sevilen ismi İrem Derici ilk bölümün sürpriz isimlerinden. İrem Derici, hem şarkılarıyla unutulmaz anlar yaşatacak hem de özel itiraflarıyla gündeme damga vuracak!

Astrolog Dinçer Güner gündeme dair özel açıklamalarda bulunacak. Koronavirüsü ne zaman bitecek? Yeni dönemde ekonomi alanında hangi gelişmeler yaşanacak? Merak edilen ne varsa Astrolog Dinçer Güner anlatıyor…

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah’ın mutfak bölümünde Şef Elif Korkmazel, enfes tarifleriyle “Bugün ne pişirsem?” derdine son veriyor! Elif Korkmazel, hayatı kolaylaştıran mutfak sırları ve yemek yapmanın püf noktalarını daizleyici ile paylaşıyor.

Demet ve Alişan ile Sabah Sabah ne zaman başlıyor? Saat kaçta? ile ilgili etiketler Demet Akalın Alişan Star TV Demet ve Alişan ile Sabah Sabah sabah programı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.