Demet Şener'in yeni aşkı bakın kim çıktı!

Geçtiğimiz ay ibrahim Kutluay'dan boşanan Demet Şener'in 'Çok aşığım' dediği sevgilisi Cenk Küpeli'nin, şarkıcı Hatice'nin eski sevgilisi olduğu ortaya çıktı.

Demet Şener 11 yıl evli kaldığı İbrahim Kutluay'dan 3 milyon tazminat, aylık 32 bin TL nafaka alarak 1 ay önce boşanmıştı. Şener'in, eski basketbolcu, iş insanı Cenk Küpeli ile aşk yaşadığı geçtiğimiz gün ortaya çıktı.

'Söylemezsem Olmaz'a bağlanan Demet Şener "Ben hayatımda bir şey saklamam. Özgür bir kadınım. Yeni bir ilişkimiz var. Şu anda çok aşığım" demişti.

Cenk Küpeli'nin, şarkıcı Hatice'nin eski sevgilisi olduğu iddia edildi.

Demet Şener'in yeni aşkı bakın kim çıktı!

"İKİSİNİ AYNI KAREDE DÜŞÜNEMEDİM"

 Kanal D'deki '2. Sayfa'ya konuşan Hatice "Bir kahve içtik birlikte. Mesajlaşıyorduk. Türkiye'de çok kalan birisi değil. Şu an gerçekten şok oldum. Demet Şener ile Cenk Küpeli. Yakıştıramadım şimdi. İkisini aynı karede düşünemedim. Cenk'e yazacağım şimdi. O bana asla yalan söylemez" dedi.

Demet Şener'in yeni aşkı bakın kim çıktı! ile ilgili etiketler Demet Şener Söylemezsem Olmaz Hatice
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.