Demet Şener'in gelinlikli paylaşımı şaşırttı!

Demet Şener,yaptığı paylaşım ile şaşırttı.İbrahim Kutluay'ya evlendiği gün çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı ve takipçilerinin sorularına yanıt verdi.

Kendisini aldattığı gerekçesiyle eşi İbrahim Kutluay’dan boşanan Demet Şener, geride bıraktığımız gün yaptığı paylaşımla kafaları karıştırdı. Evlilik töreninde giydiği gelinliğin fotoğrafını eşi İbrahim Kutluay’ı dışarıda bırakarak paylaşan Şener, yaptığı paylaşımın ne anlama geldiğini şu satırlarla açıkladı: “Çok teşekkür ederim gelinliğim ve benimle ilgili o muhteşem yorumlarınız için… Evet evliliğimden bana kalan en güzel şey iki tane meleğim İrem ve Ömer bir de bu zarif gelinliğim! Sevgili Yıldırım Mayruk'un usta ellerinden çıkmıştı. Sakın bir özlem duyduğum sanılmasın lütfen… Yorumlarda çok bahsettiniz ben de paylaşmak istedim… Umarım birgün benim de karşıma sevginin, emeğin, dürüstlüğün kıymetini bilecek, adam gibi sevecek birisi çıkacak… Sizleri seviyorum”

Demet Şener'in gelinlikli paylaşımı şaşırttı! ile ilgili etiketler Demet Şener
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.