Demet Şener'in eski eşi Cenk Küpeli aşkta aradığı mutluluğu buldu

45 yaşındaki iki çocuk annesi ve manken Demet Şener, 11 yıl evli kaldığı İbrahim Kutluay'dan boşandıktan sonra 21 Haziran 2019'de kendisinden 8 yaş küçük olan iş insanı Cenk Küpeli ile nikah masasına oturmuştu. Ancak çiftin evliliği 19 ay sürmüştü. Uzun zamandır özel hayatıyla gündeme gelmeyen Cenk Küpeli'nin yeni bir aşka yelken açtığı öğrenildi.

Demet Şener çocukları İrem ve Ömer'in babası İbrahim Kutluay ile 11 yıllık evliliğini 2018'de sonlandırmış ardından da kendisinden yaşça küçük olan Cenk Küpeli ile birliktelik yaşamaya başlamıştı. Henüz 2,5 ay aşk yaşayan Cenk Küpeli ile Demet Şener apar topar evlenmişti. Çiftin bu kadar hızlı evlilik kararı alması ise şaşkınlık yaratmıştı. 

19 AY EVLİ KALDILAR


Eski milli basketbolcu İbrahim Kutluay ile evliliğini 'ihanet' nedeniyle sonlandıran Demet Şener, 21 Haziran 2019 tarihinde Cenk Küpeli ile ikinci evliliğini yapmıştı. İkili 19 aylık evliliklerini 13 Ocak 2020'de İstanbul Bakırköy 12.Aile Mahkeme'sinde anlaşmalı olarak sonlandırmışlardı.

demet şener - cenk küpeli


Demet Şener, Cenk Küpeli'den boşandıktan 7 ay sonra ise lojistik işiyle uğraşan Tolga Arman ile aşk yaşamaya başlamıştı. Demet Şener'in ardından Cenk Küpeli de aşk hayatında aradığı mutluluğu buldu.

 KALBİNİ ADELİNA DARABAN RUSU'YA KAPTIRDI


Demet Şener ile evliliğini sonlandırdıktan sonra kalbini uzun süre aşka kapatan ve işlerine yönelen Cenk Küpeli sonunda aradığı aşkı buldu. Küpeli’nin Barcelona kulübünün profesyonel atleti olan 23 yaşındaki Adelina Daraban Rusu ile aşk yaşadığı öğrenildi.

Demet Şener'in eski eşi Cenk Küpeli aşkta aradığı mutluluğu buldu - Resim : 2

Hürriyet'te yer alan habere göre; Çiftin beraber katıldıkları davetten paylaştıkları fotoğraf ile aşk belgelenmiş oldu. Sık sık yurtdışında bir araya geldiği öğrenilen çiftin mutlu halleri dikkat çekti.

Adelina Daraban Rusu

 

 

 

Demet Şener'in eski eşi Cenk Küpeli aşkta aradığı mutluluğu buldu ile ilgili etiketler Adelina Daraban Rusu Cenk Küpeli Demet Şener
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.