Demet Şener'e ihanetin belgeleri özel olarak yollandı!

Yaklaşık 1 yıldır eşi İbrahim Kutluay ile boşanma süreci yaşayan manken Demet Şener önceki gün katıldığı bir davette adeta açtı ağzını yumdu gözünü.

Sözcü Gazetesi yazarı Mustafa Kızgınyürek'in haberine göre,

İbrahim Kutluay'ın kendisine zorluklar çıkarmaya devam ettiğini söyleyen Demet Şener “Ben yaklaşık 10 yıldır beri kendini seven, ne istediğini bilen bir kadınım. Bazı fırtınalı günler yaşadım ama çok şükür ben her şeyi atlattım. Çok az kadının yapacağı anlayışı gösteriyorum. Yaklaşık 1 yıldır bir boşanma süreci yaşıyorum buna rağmen malum şahıs ben bir şey yaptım demek yerine bana zorluk çıkarıyor” dedi. Davayı çok uzatmamak için İbrahim Kutluay'a çok makul teklifler ilettiğini belirten Şener “Nasıl bir ruh hali içinde olduğunu bilemiyorum, hâlâ bir şeyleri çok gereksiz uzatıyor” yorumunu yaptı.

demet-sener-ile-ibrahim-kutluayin-bosanma-davasinin-seyri-degisecek-mi-1493108168201

“EDVINA BANA BELGELERİ GÖNDERDİ”

Kendisini sosyetik Edvina Sponza ile aldatan eşi İbrahim Kutluay'a sitem etmeye devam eden Demet Şener “Ben kendisinden normal bir tazminat talep ettim ama onu bile ödemeyi kabul etmedi. Benim asıl sitemim, kızgınlığım bizi hâlâ zor durumda bırakmasınadır. Bu işi başka şekilde hallederdim fakat hukuk yoluna başvurmayı tercih ettim” dedi. İhanetin bütün belgelerini bizzat Edvina Sponza'nın şoförü ile kendisine gönderdiğini söyleyen Şener “Bütün belgeleri bizzat Edwina Sponza bana gönderdi, kayıtları fotoğrafları her şeyi, beni haberdar etmek istedi herhalde” diyerek kahkaha attı.

EDVİNA SPONZA KİMDİR?

1974 İzmir doğumlu olan Edvina Sponza’nın adı ilk olarak ünlü iş adamı Murat Özyeğin ile yaşadığı aşk ile duyulmuştu. Özyeğin – Sponza aşkı bir süre sonra da evlilikle noktalanmıştı. İtalyan asıllı olan Edvina bir İzmir levanteni. Edvina Sponza’nın Murat Özyeğin’den ilk çocuğunu Lal adını taşıyor. Edvina ile Murat Özyeğin 11 yıl evli kaldılar.

1974’te İtalyan bir babanın ve İngiliz bir annenin kızı olarak İzmir’de dünyaya geldi. İlk öğretimini İtalya okulunda tamamlandı. Üniversiteye kadar olan eğitimini ise İzmir Özel Türk Lisesi’nde sürdürdü. İstanbul Boğaziçi Psikloji mezunu. Bir dönem reklam sektöründe kalem oynatan Edvina Sponza 2015 yılında yoga eğitmenliği yapmaya başladı. 2001 yılında evlenen çift 2012 yılında boşandı. 2003 yılında Lal, 2005’te Ege ve 2010 yılında da Yaz isimli üç çocukları oldu. Geçen hafta kitabı ‘Mimozalar ve Lor Peyniri’ çıktı. Sponza: “Bir şey kalpten geliyorsa tamamdır benim için. Bedeli acı da olsa önemli değil. Pişman olmaktan iyidir” dedi.

Demet Şener'e ihanetin belgeleri özel olarak yollandı! ile ilgili etiketler İbrahim Kutluay demet eşener edvina sponza boşanıyor tazminat
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.