Demet Şener'den nispet mesajları...

Önceki gün eski basketbolcu Cenk Küpeli'nin babası Avni Küpeli, Kanal D'de yayınlanan 2.Sayfa programına bağlanmış oğlunun evliliği ile ilgili şoke eden açıklamalarda bulunmuştu. Bugün söz konusu açıklamalarla ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı.

Geçtiğimiz haziran eski manken Demet Şener eski besketbolcu Cenk Küpeli ile nikah masasına oturmuştu. Bu evliliğe Küpeli'nin ailesinden onay çıkmamıştı. Ünlü çiftin evliliğinin 4.ayında Cenk Küpeli'nin babası Avni Küpeli sosyal medyada, "Demet Şener, gözümüzün nuru oğlumuz Cenk'i bizden koparmış ve ailesini hiçe saymıştır. Yaptığı nispetler sadece İbrahim Kutluay'ı değil, bizleri de derinden yaralamaktadır. Bu konuya da özellikle dikkat çekilmesini rica ederiz. Saygılarımızla... Oya - Avni küpeli" yorumunu yaptı.

Avni Küpeli bu mesajının ardından da 2. Sayfa'ya şu açıklamayı yapmıştı:

 

Demet Şener oğlumuzla İbrahim Kutluay'a nispet yapmak için evlendi. Evlendiğinden beri oğlumuzla hiç görüşemedik. Bizi oğlumdan kopardı. Oğlum ve Demet'le barışma söz konusu bile olamaz.

2.Sayfa'nın iddiasına göre; Cenk Küpeli'nin babası Avni Küpeli'nin iddialarının arkasında İbrahim Kutluay var. Kutluay, eski eşi Demet Şener'in kendisine attığı nispet mesajlarını Avni Küpeli'ye gösterdi.

Demet Şener'den nispet mesajları... ile ilgili etiketler Demet Şener 2. Sayfa Cenk Küpeli İbrahim Kutluay
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.