Demet Şener, stajyer muhabiri dedektif sandı... Ortalığı birbirine kattı!

İbrahim Kutluay’a boşanma davası açan Demet Şener, kendisini takip eden stajyer muhabiri dedektif zannetti.

Yanına gidip “Siz kimsiniz, beni neden takip ediyorsunuz?” diyerek tepki gösteren manken, araya giren avukatı Aslı Hatemi sayesinde dedektif sandığı kişinin stajyer muhabir olduğunu öğrenince rahatladı.

sdasdsdfsdasd

sadasdsfsadad

DEMET ŞENER KİMDİR?

11 Nisan 1977 Bursa doğumlu olan Demet Şener Kutluay, Nişantaşı Kız Lisesinden mezun olmuştur. 1995 yılında yapılan Miss Turkey güzellik yarışmasında 1. olan Şener “Kahpe Bizans” filmde rol aldı. Daha sonra da Mustafa Altıoklar’ın “Asansör” ve “Hemşo” filmlerinde oynadı. 15 Temmuz 2005 tarihinde milli basketbolcu İbrahim Kutluay'la evlendi. Bu evliliğinden 12 Haziran 2006 doğumlu İrem adında bir kız çocuğu ve 27 Mart 2009 doğumlu Ömer isimli oğlu bulunmaktadır.

Demet Şener, stajyer muhabiri dedektif sandı... Ortalığı birbirine kattı! ile ilgili etiketler Demet Şener İbrahim Kutluay boşanma dedektif takip korku
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.