Demet Şener, Memet Özer'le yakıştırılmalarına ne tepki verdi?

Demet Şener, Memet Özer'in yemek programına konuk oldu. Şener, programdan fotoğraf paylaşınca takipçilerinden çok sayıda yorum aldı. Ünlü model bir yoruma ise tepki gösterdi.

Eşi İbrahim Kutluay’la çekişmeli bir boşanma süreci yaşayan Demet Şener, bir süre önce Tülin Şahin’den boşanan Memet Özer’in yemek programına konuk oldu.

Demet Şener, birlikte çektirdikleri fotoğrafı programı anonslamak için sosyal medya hesabından paylaştı.

Paylaşımının altına Demet Şener'in bir takipçisi ‘yakışıyorsunuz' yazdı. Demet Şener de takipçisine “tövbe tövbe, şaşırdınız galiba” diye yanıt verdi.

59f972d061361f0af8ec9a32

Demet Şener geçen günlerde de verdiği bir röportajda söylediği sözlerle gündeme gelmişti. Röportajı "2.sayfaofficial" hesabı 'Ben yapsam beni Taksim'in ortasında sallandırırdı' başlığı ile Instagram hesabından paylaştı.

Bu paylaşımın altına bir sosyal medya kullanıcısı 'Sen de yaptın Demet Akalın'a. Kimse seni sallandırmadı, demagoji yapma şimdi' şeklinde yorum yaptı.

Demet Akalın da bu yoruma gülücük emojisiyle karşılık verdi.

Demet Şener, Memet Özer'le yakıştırılmalarına ne tepki verdi? ile ilgili etiketler Demet Şener Demet Akalın Instagram Tülin Şahin İbrahim Kutluay memet özer
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.