Demet Şener ile Tolga Arman birlikteliklerinin birinci yılını kutladı

13 yıl evli kaldığı İbrahim Kutluay'dan boşandıktan sonra Cenk Küpeli ile evlenen ve ikinci evliliği 19 ay süren Demet Şener, aradığı aşkı Tolga Arman'da bulmuştu. 44 yaşındaki iki çocuk annesi ve manken Demet Şener ile iş insanı Tolga Arman aşklarının birinci yılını kutladı. İkili şimdilerde Bodrum'da tatil yapıyor...

İrem ve Ömer adında iki çocuğu bulunan 45 yaşındaki manken Demet Şener, ihanet nedeniyle İbrahim Kutluay ile 11 yıllık evliliğini 2018'de sonlandırmıştı. Ünlü manken ardından 2019 yılında iş insanı Cenk Küpeli ile evlenmişti. Ancak ikilinin evliliği sadece 19 ay sürmüştü. Demet Şener, Cenk Küpeli'den boşandıktan sonra iş insanı Tolga Arman'la aşk yaşamaya başladı. İkili beraberliklerinin 1. yılını tatile çıkarak kutladı.

 İbrahim Kutluay'la 13 yıl, Cenk Küpeli'yle 19 ay evli kalan ve Tolga Arman'la birliktelik yaşayan Demet Şener, sevgilisiyle 1. yılını sosyal medyadan yaptığı romantik paylaşımla kutladı.

DEMET ŞENER'DEN AŞK DOLU PAYLAŞIM

Sevgilisi Tolga Arman'la birlikte çekilen fotoğraflarını Instagram hesabından takipçileriyle yayınlayan Demet Şener, "Burada yazacak o kadar çok şey var ki... Hepsini binlerce kere birbirimize söyledik. Beraber çok hayalimiz var. Bir kısmını gerçekleştirdik. Umarım ömrümüzün sonuna kadar böyle aşk dolu oluruz. Seni çok ama çok seviyorum. 1. yılımız kutlu olsun sevgilim." ifadelerini kullandı. Şener'in aşk dolu paylaşımı takipçilerinden beğeni aldı.

Demet Şener ile Tolga Arman birlikteliklerinin birinci yılını kutladı

 

Demet Şener ile Tolga Arman birlikteliklerinin birinci yılını kutladı ile ilgili etiketler Demet Şener Tolga Arman
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.