Demet Şener ile Cenk Küpeli yeniden mi evleniyor?

19 aylık evliliklerini Ocak ayında sonlandıran ünlü manken Demet Şener ve iş insanı Cenk Küpeli yollarını dostça ayırmıştı. Geçtiğimiz günlerde kısa süre içerisinde iki kez Demet Şener'in ofisine giden Cenk Küpeli, kafalarda soru işareti bırakmış ve yeniden barışma iddialarıyla gündeme gelmişti. Şener, konu ile ilgili açıklamada bulunarak iddialara son noktayı koydu.

İbrahim Kutluay ile 11 yıllık evliliğini olaylı bir şekilde sonlandırdıktan kısa bir süre sonra Cenk Küpeli ile dünyaevine giren Demet Şener, ikinci evliliğini geçtiğimiz aylarda sonlandırdı. 1.5 yıllık evliliğin bitmesinin ardından ikili yeniden birlikte görüntülendi.

ŞENER'İN OFİSİNE GİTTİ 

Sürpriz bir şekilde boşanan Demet Şener-Cenk Küpeli'nin yeniden barıştığı iddia edildi. Küpeli'nin bir hafa içinde iki kez eski eşi Şener'in Nişantaşı'nda bulunan ofisine gelmesi 'yeniden evlenecekler' şeklinde yorumlandı.

Sabah Günaydın yazarı Bülent Cankurt, 'Aşk da yok evlilik de' diyerek iddiaları yalanladı. Demet Şener ile Cenk Küpeli'nin yeniden birlikte olduğu iddialarını köşesine taşıyan Cankurt, yazısında şu ifadelere yer verdi;

GÖRÜŞME VAR, EVLİLİK YOK 

''Demet Şener ile Cenk Küpeli, hayattan beklentilerinin farklı olduğuna karar verdiklerini açıklayarak ocak ayında 19 aylık evliliklerini tek celsede bitirmişti.

"Hayatımın en güzel hediyesi" dediği Cenk Küpeli ile bebek sahibi olmaya karar verdiklerini söyleyen Demet Şener'den bebek müjdesi beklerken, gelen sürpriz boşanma haberi benim gibi herkesi şaşırtmıştı!

Ancak beni asıl şaşırtan; ex çiftin tekrar evlenecekleri yolundaki dedikodular oldu. Dostça ayrıldıklarını biliyordum ama Cenk Küpeli'nin geçen hafta Demet Şener'in Nişantaşı'ndaki ofisine gitmesi ve Boğaz'da birlikte görülmeleri, bana da "Acaba mı?" diye düşündürttü.

Demet Şener ile Cenk Küpeli yeniden mi evleniyor?

DEMET ŞENER'DEN AÇIKLAMA

Doğrusunu ilk ağızdan öğrenmek için Demet Hanım'ı aradım. "Evet, görüşüyoruz ama tekrar evlenmek gibi bir planımız yok. Belki tekrar bir araya gelebiliriz ama şu an o bile söz konusu değil" dedi. Dedikoduculara duyurulur…''

 

 

Demet Şener ile Cenk Küpeli yeniden mi evleniyor? ile ilgili etiketler Demet Şener Cenk Küpeli bülent cankurt
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.