Demet Şener: Eşim en çok çarpık dişlerimi beğeniyor!

Basketbolcu İbrahim Kutluay'dan olaylı bir şekilde ayrılan Demet Şener, 2019 yılında Cenk Küpeli ile evlenmişti. Hakkında çıkan estetik iddialarını yalanlayan Demet Şener, ''Eşim en çok dişlerimin çarpık olmasını beğeniyor'' dedi.

Cenk Küpeli ile adeta ikinci baharını yaşayan Demet Şener Küpeli'nin yüzü aşktan sonra işte de güldü. Eski manken, kendi adıyla çıkardığı koleksiyonuyla yurt dışından da büyük ilgi gördü.

SAKIN YAPTIRMA

Kanal D'de yayınlanan 2. Sayfa programına konuşan ve estetik iddialarını "Sadece dudaklarımda dolgu var" diyerek yalanlayan Demet Şener, bir de ilginç bir itirafta bulundu: "Eşim en çok alt dişlerimin çarpık olmasını beğeniyor. Tel taktıracaktım "Sakın yaptırma, böyle güzel" sözleri üzerine vazgeçtim. Eşim doğallığı seviyor"

Demet Şener: Eşim en çok çarpık dişlerimi beğeniyor!

UYUMLU ÇİFT

Demet Şener Küpeli önceki akşam eşi Cenk Küpeli’yle Tarabya sahilinde görüntülendi. El ele yürüyüş yapan ünlü çift, spor kıyafetleriyle de oldukça uyumlulardı.

Demet Şener: Eşim en çok çarpık dişlerimi beğeniyor! - Resim : 2

(HÜRRİYET/SAYİT DURMAZ)

Demet Şener: Eşim en çok çarpık dişlerimi beğeniyor! ile ilgili etiketler Demet Şener estetik evlilik İbrahim Kutluay
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.