Demet Şener, Demet Akalın'dan köşe bucak kaçıyor!

KKTC-Türkiye Yılın En İyileri Ödül Töreni’nin üçüncüsü, Maslak TİM Show Center’da düzenlendi.

TİM Show Center’a gelen Demet Şener, gecede Demet Akalın’ın da sahneye çıkacağını öğrenince tören başlamadan alandan ayrıldı.

Demet Akalın, hem “yılın en iyi kadın sanatçısı” seçildi, hem de “Kulüp” şarkısıyla “yılın en iyi şarkısı” ödülünü aldı.

1822380_0_1510385541sq8Y7

İbrahim Kutluay, 1997-2001 arası aşk yaşadığı Demet Akalın’ı Demet Şener ile aldatmıştı. İki isim neredeyse 20 yıldır hiç konuşmuyor.

Demet Şener, İbrahim Kutluay ile boşanma sürecinde en büyük desteği kadınların verdiğini söyledi.

İbrahim Kutluay ile çekişmeli bir boşanma süreci yaşayan Demet Şener, “Kadınlar yolda çevirip yanındayız diyorlar. Birçok insanın yapamadığı şeye cesaret ettim” dedi.

Geçtiğimiz günlerde bir sosyal medya kullanıcısı Şener'in aldatılmayla ilgili paylaşımının altına “Sen de Demet Akalın’a yaptın, kimse seni sallandırmadı. Demagoji yapma şimdi” diye yorumda bulunmuştu.

Demet Akalın ise bu yoruma gülücük emojisiyle karşılık vermişti.

Demet Şener, Demet Akalın'dan köşe bucak kaçıyor! ile ilgili etiketler Demet Şener Demet Akalın İbrahim Kutluay Aldatma ödül kaçtı
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.