Demet Şener aşk sarhoşu! Yeni sevgilisi Tolga Arman'la ortaya çıktı

Cenk Küpeli ile 19 aylık evliliğini 7 ay önce sonlandıran eski manken Demet Şener'in lojistik işiyle uğraşan iş insanı Tolga Arman ile yeni bir aşka yelken açtığı ortaya çıkmıştı. İlk kez Bodrum'da kameralara yakalanan çift yeniden birlikte görüntülendi.

21 Haziran 2019'da sürpriz bir nikahla hayatını birleştirdiği 36 yaşındaki işadamı Cenk Küpeli'den geçtiğimiz Şubat ayında sonlandıran 44 yaşındaki Demet Şener aşk hayatında aradığı mutluluğu yakaladı.


Şener, 2019 yılında hayatını birleştirdiği Cenk Küpeli'nin ailesi tarafından istenmeyen gelin ilan edilmişti. Cenk Küpeli ile Demet Şener'in evliliği kısa sürdü. 19 ay evli kalan çift boşandıktan sonra Demet Şener cephesinde flaş bir gelişme yaşandı. 2005-2018 yılları arasında evli kaldığı eski basketbolcu İbrahim Kutluay'dan iki çocuğu bulunan ve eski eşiyle barıştığını açıklayan Şener, lojistik işiyle uğraşan iş insanı Tolga Arman ile aşk yaşamaya başladı.


Çiçeği burnunda çift geçtiğimiz günlerde Bodrum'da ilk kez birlikte görüntülendi. Demet Şener ile Tolga Arman çifti dün bir yemek çıkışı görüntülendi. Demet Şener yeni ilişkisini doğrulayarak, Tolga Arman ile ilgili yakın çevresine “Çok mutluyum” demekle yetindi. Şener'in yüzündeki mutluluk dikkat çekti. Eski mankenin o halini görenler 'sonunda aradığı aşkı buldu', 'Demet aşk sarhoşu' gibi yorumlarda bulundu.

Tolga Arman

MEKAN ÇIKIŞI GÖRÜNTÜLENDİLER

Milliyet'in haberine göre; İkili, önceki akşam gece geç saatlere kadar Papermoon isimli mekanda yemek yedi. Çift, kendilerini bekleyen gazetecilerin olduğunu öğrenince mekan çalışanlarından araçlarını arka kapıya getirmelerini istedi. Görüntülenmekten kurtulamayan eski manken Şener ve iş insanı Arman, gazetecilerin sorularını cevapsız bırakarak oradan uzaklaştı.

Tolga Arman

 

Demet Şener aşk sarhoşu! Yeni sevgilisi Tolga Arman'la ortaya çıktı ile ilgili etiketler Demet Şener Cenk Küpeli İbrahim Kutluay Tolga Arman
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.