Demet Sağıroğlu'ndan "FETÖ, METÖ, PKK'ya" geçit yok!

"Arnavut Kaldırımı" şarkısı ile 90'lı yıllarda fırtına gibi esen Demet Sağıroğlu bu kez bir sosyal medya paylaşımı ile Twitter'ı kasıp kavurdu! Sağıroğlu Twiter'da FETÖ'cü ve PKK'lı avına çıktı! Hepsini tek tek blokladı...

1990'lı yıllarda müzik listelerinde aylarca zirvede kalan "Arnavut Kaldırımı" şarkısı ile ünlenen müzisyen Demet Sağıroğlu son olarak sosyal medyada paylaştığı son mesaj ile adından söz ettirdi.

Twitter hesabı üzerinden terör örgütleri ve sempatizanlarına tahammülü olmadığını açıkça ilan eden Demet Sağıroğlu bu insanların kendisini takip etmemesini istedi.

Demet Sağıroğlu'ndan "FETÖ, METÖ, PKK'ya" geçit yok!

Sağıroğlu mesajında, "Fetö, metö, pkk yandaşı örgütçü takipçim varsa hemen beni takipten çıksın!! Fark edersem yine bloklarım." ifadelerini kullandı.

Bu paylaşımının hemen ardından #blocktime etiketini de mesajına ekleyen ünlü müzisyen örgüt sempatizalarını sosyal medyada engellemeye başladığını kayda düştü.

Demet Sağıroğlu'ndan "FETÖ, METÖ, PKK'ya" geçit yok! ile ilgili etiketler FETÖ PKK Sosyal Medya demet sağıroğlu terör örgütü
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.