Demet Özdemir'li Dünya'yla Benim Aramda dizisinde kimler var? Oyuncu kadrosu sosyal medyayı salladı

Türkiye'de yayın hayatına başlamaya hazırlanan Disney Plus, projelerine hız kesmeden devam ediyor. Demet Özdemir'in başrolünde yer aldığı Dünya'yla Benim Aramda dizisinin oyuncu kadrosuyla ilgili detaylar belli oldu.

Oğuzhan Koç ile nikah masasına oturmaya hazırlanan Demet Özdemir, yeni projesi için bir süredir hazırlık yapıyordu. Özdemir'in Disney Plus için çekeceği Dünya'yla Benim Aramda dizisinin çekimleri bu hafta başlıyor. Demet Özdemir dizide bir PR şirketi sahibi olan İlkin karakterine hayat verecek.

Birsen Altuntaş'ın haberine göre dizide Hafsanur Sancaktutan İlkin'in en yakın arkadaşı, Buğra Gülsoy ise sevgilisi Tolga olarak rol alacak. Dizi, İlkin'in Tolga'ya yapacağı güven testiyle başlayacak olayları anlatacak.

Demet Özdemir'li Dünya'yla Benim Aramda dizisinde kimler var? Oyuncu kadrosu sosyal medyayı salladı

Hülya Gezer'in yöneteceği, Pınar Bulut'un senaryosunu kaleme alacağı dizinin kadrosunda İbrahim Selim, Melisa Döngel ve usta oyuncu Zerrin Tekindor da rol alacak. Döngel, İlkin'in şirketinde çalışan bir genç kızı oynayacak. Projenin ilerleyen dönemlerinde yer alacak olan Kenan'ı canladıracak oyuncu ise Metin Akdülger oldu.

Demet Özdemir'li Dünya'yla Benim Aramda dizisinde kimler var? Oyuncu kadrosu sosyal medyayı salladı ile ilgili etiketler Demet Özdemir dünyayla benin aramda
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.