Demet Özdemir'in yeni aşkı bomba etkisi yarattı!

Futbolcu Oğuzhan Özyakup ile 1 yıllık ilişkisini bitiren oyuncu Demet Özdemir'in adı ünlü popçu Edis ile aşk iddialarına karıştı.

Beşiktaşlı futbolcu Oğuzhan Özyakup ile 1 yıllık beraberliklerini geçtiğimiz ay bitiren Demet Özdemir'in adı yeni aşk iddialarına karıştı.

EN ÖNDEN İZLİYOR!

Son dönemin popüler oyuncusu Demet Özdemir'in arkadaşlarına şarkıcı Edis Görgülü'yü beğendiğini söylediği iddia ediliyor. Popçuyu sahne aldığı mekanlarda en önden izleyen Demet Özdemir'in 27 yaşındaki Edis'le tanışmak için uğraştığı da konuşulanlar arasında…

TOPÇUDAN SONRA AŞKI POPÇUDA BULACAK!

Görgülü'yü sosyal medya hesaplarından takip eden Özdemir'in bu çabası ise "Demet, bu gidişle aşkı topçudan sonra popçuda bulacak" yorumlarını beraberinde getirdi.

Instagram hesabında 4 milyon takipçisi olan güzel oyuncu Demet Özdemir, şarkıcı Edis Görgülü'yü takip ediyor. Fakat genç kızların hayranı olduğu Edis Görgülü, Demet Özdemir'i takip etmiyor.

HCl8P0q9

Demet Özdemir'in yeni aşkı bomba etkisi yarattı! ile ilgili etiketler Demet Özdemir Oğuzhan Özyakup Beşiktaş Edis Aşk Instagram sevgilisi yaşıyor
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.