Demet Özdemir'in sade şıklığının bedeli belli oldu! Kemeri için mini bir servet ödedi

Geçtiğimiz ay nişanlandığı Oğuzhan Koç ile 26 Ağustos'ta nikah masasına oturmaya hazırlanan oyuncu Demet Özdemir'in sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlar takipçileri tarafından büyük ilgi görüyor. Instagram'da 15 milyonu aşkın takipçisi bulunan 30 yaşındaki oyuncu Demet Özdemir'in son paylaşımında giydiği siyah kot pantolon ve beyaz tişörtünün fiyatı belli oldu. Ünlü oyuncu kombinine bakın ne kadar ödedi...

Kendisinden 7 yaş büyük şarkıcı sevgilisi Oğuzhan Koç'tan 14 Şubat'ta evlenme teklifi alan ve geçtiğimiz ay ise nişan yüzüğünü parmağına takan Demet Özdemir dünyaevine girmeye hazırlanıyor. 26 Ağustos'ta evlenecek olan oyuncu Demet Özdemir özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmüyor.


DEMET ÖZDEMİR'DEN DİKKAT ÇEKEN KOMBİN

Önümüzdeki hafta Oğuzhan Koçile hayatını birleştirecek olan Demet Özdemir, bahçede kamera karşısına geçerek yeni bir pozunu Instagram hesabından takipçileriyle paylaştı. Hayranları tarafından beğeni yağmuruna tutulan Demet Özdemir’in paylaşımındaki kombininin fiyatı belli oldu.


BEĞENİ YAĞMURUNA TUTULDU

Siyah bir pantolon ve beyaz bir bluzla bahçede objektif karşısına geçen ünlü isim, zafer işaret yaptığı fotoğrafına "hi" (merhaba) notunu düştü. Özdemir'in bu karesi, 683 bin beğeni ve 5 bine yakın yorum alarak, takipçileri tarafından oldukça beğenildi.


KEMERİNE MİNİ BİR SERVET ÖDEDİ

Özdemir'in şık ve sade tarzının bedeli ise, kısa süre sonra ortaya çıktı. 'Fenomenler Ne Giymiş?' adlı hesaba göre; Özdemir'in beyaz bluzu 650, siyah pantolonu ise bin 950 TL. Aksesusar olarak kullandığı, dünyaca ünlü bir markaya ait kemeri ise tam 6 bin 750 TL değerinde.

İşte Demet Özdemir'in o kombini...

Demet Özdemir'in sade şıklığının bedeli belli oldu! Kemeri için mini bir servet ödedi

Demet Özdemir'in sade şıklığının bedeli belli oldu! Kemeri için mini bir servet ödedi

 

Demet Özdemir'in sade şıklığının bedeli belli oldu! Kemeri için mini bir servet ödedi ile ilgili etiketler Demet Özdemir Sosyal Medya kombin
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.