Demet Özdemir'in kıyafetlerinin fiyatı dudak uçuklattı

Evlilik hazırlığı yapan oyuncu Demet Özdemir ve şarkıcı Oğuzhan Koç önceki gün Bebek'te görüntülendi. Demet Özdemir'in lüks markalara ait kombininin fiyatı dudak uçuklattı. İşte Demet Özdemir'in kıyafetleri için ödediği ücretler...

30 yaşındaki ünlü oyuncu Demet Özdemir önceki akşam sevgilisi Oğuzhan Koç ile birlikte Bebek'te objektiflere yakalandı. Tarzıyla dikkat çeken Demet Özdemir'in kıyafetlerine ödediği ücret ise duyanları şaşırttı.

111 BİN 500 TL'LİK KOMBİN

Posta'da yer alan habere göre; Demet Özemir'in montu Prada, 43 bin TL. Çantası Balenciaga, 33 bin TL. Küpeleri Tiffany, 20 bin 500 TL. Ayakkabısı ise Prada 15 bin TL. Demet Özdemir'in kombinin toplam fiyatı ise 111 bin 500 TL.

Demet Özdemir'in kıyafetlerinin fiyatı dudak uçuklattı

DÜĞÜN DÖRT DEĞİL İKİ GÜN OLACAK

Demet Özdemir, kısa bir ayrılık sürecinin ardından barıştığı sevgilisi Oğuzhan Koç'tan, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde Sakiler grubunun da şarkılarının eşlik ettiği sürpriz organizasyonla evlilik teklifi almıştı. Bu yaz nikah masasına oturmaya hazırlanan çift, düğünlerini dört gün yapacakları yönündeki haberlere açıklık getirdi. Ünlü çift, "Dört gün değil ama iki gün olabilir. Bir günü de arkadaşlarımızla eğlenerek geçirmek istiyoruz, herkese zaman ayırmak istiyoruz. O yüzden şimdiden bir şey söyleyip, daha sonra onu yapamamak kötü olur" ifadelerini kullandılar.

Demet Özdemir'in kıyafetlerinin fiyatı dudak uçuklattı ile ilgili etiketler Demet Özdemir Oğuzhan Koç
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.