Dergi çekimleri için kamera karşısına geçen Demet Özdemir'i görenler tanımakta zorlandı

Son dönemin yükselen isimlerinden oyuncu Demet Özdemir, Vogue Türkiye dergisi için kamera karşısına geçti. Birbirinden iddialı pozlar veren güzel oyuncu kendine hayran bıraktı. Demet Özdemir saç ve makyajıyla adete bambaşka bir görünüme kavuştu.

Kurt Seyit ve Şura, Çilek Kokusu, No: 309, Erkenci Kuş ve Doğduğun Ev Kaderindir gibi yapımlardaki rolleriyle adından söz ettiren 30 yaşındaki oyuncu Demet Özdemir 28 Ağustos'ta şarkıcı Oğuzhan Koç'la dünyaevine girmişti. Demet Özdemir'in, Vogue Türkiye için verdiği pozları gündem oldu.

KISA SÜREDE BAMBAŞKA BİR GÖRÜNÜME KAVUŞTU


Vogue dergisi çekimlerinde saç ve makyajla adeta bambaşka bir görünüme kavuşan Özdemir'i hayranları tanımakta zorlandı. Demet Özdemir'in bu görüntüsü, dünyaca ünlü Filistin asıllı Amerikan model Bella Hadid'e benzetildi.

Vogue Türkiye Aralık-Ocak 2022/23’te yer alan Özdemir oyunculuk tutkusu ile ilgili “Çok küçük bir yerde yaşadım, pencereden sokağı izlerken oranın bana yetmeyeceğini hissederdim. Şimdi dönüp geriye baktığımda o zamanlarda bile daha fazlasını görebilmek için dışarıyı izlediğimi anlıyorum. Yüksek ihtimalle oralarda başladı başarılarımın ve tecrübelerimin bana yetmeyişi. Daha öğrenmem gereken çok şey olduğuna inanmamı, daha fazlasını istememi sağladı" şeklinde konuştu.

İşte Demet Özdemir'in çok konuşulan o pozları:

Dergi çekimleri için kamera karşısına geçen Demet Özdemir'i görenler tanımakta zorlandı - Resim : 2

Dergi çekimleri için kamera karşısına geçen Demet Özdemir'i görenler tanımakta zorlandı - Resim : 3

Dergi çekimleri için kamera karşısına geçen Demet Özdemir'i görenler tanımakta zorlandı - Resim : 4

Dergi çekimleri için kamera karşısına geçen Demet Özdemir'i görenler tanımakta zorlandı - Resim : 5

 

Dergi çekimleri için kamera karşısına geçen Demet Özdemir'i görenler tanımakta zorlandı ile ilgili etiketler Demet Özdemir
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.