Demet Özdemir’e Büyük Ayıp Yapıldı! Gerçek Ortaya Sonradan Çıktı

Demet Özdemir son yıllarda ismini oynadığı başarılı dizilerle ve oyunculuğu ile duyurmuş genç bir oyuncudur. Daha 29 yaşındaki oyuncu aslen İzmitlidir. Kurt Seyit, Erkenci Kuş, Çilek Kokusu adlı dizilerde oynadı.

Demet Özdemir son yıllarda ismini oynadığı başarılı dizilerle ve oyunculuğu ile duyurmuş genç bir oyuncudur. Daha 29 yaşındaki oyuncu aslen İzmitlidir. Kurt Seyit, Erkenci Kuş, Çilek Kokusu adlı dizilerde oynadı.

En son Gülseren Budayıcı oğlunun kitabından uyarlanan Doğduğun Ev Kaderindir adlı dizide oyunculuk yaptı. Aslında gazetecilerle arasını hep iyi olan Demet Özdemir tatilde iken habersizce görüntülenen fotoğraflarından rahatsız oldu.

Habersiz Yayınlanan Fotoğraflara Çok Kızdı

 

Aslında oyuncunun magazin muhabirleri ile her zaman iyi bir diyalogu olsa da bu sefer onlara biraz kızdı. Onların işlerini yapmalarından rahatsız olmadığını dile getiren genç oyuncu hakkında çıkan aslı olmayan haberler için rahatsız olduğunu söyledi.

Demet Özdemir’e Büyük Ayıp Yapıldı! Gerçek Ortaya Sonradan Çıktı

Kaş’taki yazlığında sevgilisi ile tatil yaparken çekilen fotoğraflarından dolayı çok rahatsız olduğunu belirtti. Kimseden özellikle basın mensuplarından hiçbir zaman kaçmadığını ama evinin özel bir alan olduğunu ve gizlice çekilen fotoğraflardan rahatsız olduğunu dile getirdi. 

Demet Özdemir’den Beklenen Açıklama 

 

Tabi ki de evinin özel bir alan olduğunu ve burada da bazı sınırların olması gerektiğini düşündüğünü söyledi. Muhabirlere ve yaptıkları işe saygı duyduğunu ama bu kadarını da beklemediğini açıklayan oyuncu kapım her zaman magazin muhabirlerine açık ama böyle gizli gizli çekmeleri hiç hoş olmadı diye de ekledi.

Evindeyken sevgilisi ile plan en özel anlarının böyle çekilmesini onu çok üzdüğünü söyledi. Demet Özdemir basında yayınlanan fotoğrafları için evimizin de bir sınırı var buna saygı duyulmasını beklerdim.

Gizli saklı çekilmesini anlardım ama bu biraz fazla oldu diye açıklama yaptı. Tabi ki herkesin işine çok saygısı olduğunu söyleyen Demet Özdemir kimseyi kırmak gibi bir niyeti olmadığını söylerken gazetecilere her zaman kapım açık diye de ekledi.

Hepimiz bu alemde aynı taraftayız diyen genç oyuncu evinin gözetlenmesinin onu korkuttuğundan bahsetti. Gazetecileri evine çay içmeye beklediğini söyleyen Demet Özdemir inşallah bir daha böyle bir durumla karşılaşmaz. 

Demet Özdemir’e Büyük Ayıp Yapıldı! Gerçek Ortaya Sonradan Çıktı ile ilgili etiketler Demet Özdemir
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.