Demet Özdemir'den milyonluk reklam anlaşması

Geçtiğimiz yıldan beri bir şampuan markasının yüzü olan ünlü oyuncu Demet Özdemir’in sözleşmesi 3 milyon liraya 2 yıl daha uzadı. Pantene Altın Kelebek Ödülleri’ne de ev sahipliği yapan Özdemir’in yeni reklam filmi, 15 gün sonra yayında olacak.

Son dönemde oyuncu ve şarkıcı Oğuzhan Koç ile yaşadığı aşkla gündemde olan Demet Özdemir'in reklam filminden alacağı ücret dudak uçuklattı.

Saçlarının güzelliği, fiziği ve oyunculuğuyla sadece Türkiye’de değil, dünyada da birçok kadının idolü olan 29 yaşındaki Demet Özdemir, 2020’de markanın yeni serisinin reklam yüzü olmuş ve kısa sürede satışları patlatmıştı.

DEMET ÖZDEMİR

SÖZLEŞME 2 YIL DAHA UZADI


Hürriyet'in haberine göre; Son dönemin en gözde isimlerinden olan Özdemir’in performansından çok mutlu olan marka, yeni kampanyasını da güzel oyuncuya emanet etti. 2 yıl daha uzayan sözleşme kapsamında marka, Demet Özdemir’le yakında ihtişamlı yeni bir kampanyaya imza atmaya hazırlanıyor.

Demet Özdemir'den milyonluk reklam anlaşması ile ilgili etiketler Demet Özdemir
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.