Demet Özdemir'den 30'ncu yaşa özel poz! Dekolteli beyaz elbisesiyle büyüledi

Şarkıcı Oğuzhan Koç ile nikah masasına oturmaya hazırlanan güzel oyuncu Demet Özdemir yeni yaşını kutladı. 30'ncu yaşına özel Instagram hesabından bir pozunu yayınlayan Özdemir derin sırt dekolteli mini elbisesiyle beğeni topladı.

14 Şubat'ta sevgilisi Oğuzhan Koç'tan evlenme teklifi alan ve 'evet' yanıtını veren Demet Özdemir 30'ncu yaşını sevgilisi ve yakın arkadaşlarıyla birlikte kutladı.

Doğum gününde sırtı dönük şekilde elinde balonlarla çekilen bir fotoğraf karesini Instagram hesabından yayınlayan Demet Özdemir'in elbisesi olay oldu. Sade düz bir elbise tercih eden Özdemir'in kıyafetini beğenenler kadar eleştirenler de oldu. Derin sırt dekolteli elbisenin yere kadar uzanan kurdele detayı bazı hayranları tarafından beğenilmedi.

Demet Özdemir'den 30'ncu yaşa özel poz! Dekolteli beyaz elbisesiyle büyüledi


Demet Özdemir doğum günü balonlarıyla verdiği pozunun altına şu notu düştü: ''30 ürkütücü gelebilir , ama girince ısınıyorsun …🥶 Bizi biz yapan , her zaman iyiye güzele yönlendiren insanlar oldukça sırtınız hiç bir yaşta yere gelmez … Asıl iyi ki siz varsınız''

Demet Özdemir'den 30'ncu yaşa özel poz! Dekolteli beyaz elbisesiyle büyüledi

Demet Özdemir'den 30'ncu yaşa özel poz! Dekolteli beyaz elbisesiyle büyüledi ile ilgili etiketler Demet Özdemir Oğuzhan Koç Sosyal Medya
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.