Demet Özdemir yılın ilk bikinili pozunu verdi! Güzel oyuncu yaz sezonunu erken açtı

Son yılların en başarılı kadın oyuncularından olan Demet Özdemir yılın ilk bikinili pozunu verdi. Takipçilerinin beğeni yağmuruna tuttuğu poz sonrası Demet Özdemir sosyal medyada en çok konuşulanların arasına girdi.

Demet Özdemir, önce Can Yaman ile başrolünü paylaştığı Erkenci Kuş daha sonrasında ise TV8'de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir ile dizi dünyasının en çok aranılan isimlerinin arasına girdi.

Her yaptığıyla magazin ve televizyon dünyasında olay olan güzel oyuncu Demet Özdemir yılın ilk bikinili pozunu vererek sezonu açtı. Bikinili pozunu instagram hesabından paylaşan Demet Özdemir yaz sezonuna hızlı bir giriş yaptı.

Demet Özdemir yılın ilk bikinili pozunu verdi! Güzel oyuncu yaz sezonunu erken açtı

Özdemir'in paylaşımı kısa sürede yorum ve beğeni yağmuruna tutuldu. Yaz sezonunda yoğun geçen diziler sonrası dinlenmeyi tercih edecek olan oyuncu, gelecek sezonun hazırlıklarına daha sonra başlayacak. Birçok dizi projesi için adı geçen Demet Özdemir'in gelecek kıs sezonunda hangi dizide rol alacağı merakla bekleniyor.

"Demet Özdemir bikinilili poz" verirken güneşlendiği anlaşılıyor ancak güzel oyuncu frikik vermemeye özen göstermiş anlaşılan.

Demet Özdemir yılın ilk bikinili pozunu verdi! Güzel oyuncu yaz sezonunu erken açtı - Resim : 2

Bikinili pozunun ardından bu kez çiçekli elbisesini giydikten sonra bir başka pozunu daha paylaştı Demet Özdemir… Oyuncu, hayranları tarafından son paylaşımlarıyla sosyal medyada kısa sürede konuşulmaya başlandı…

Demet Özdemir yılın ilk bikinili pozunu verdi! Güzel oyuncu yaz sezonunu erken açtı ile ilgili etiketler Demet Özdemir bikinili pozu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.