Demet Özdemir yeni bir aşka yelken mi açtı?

Oyuncu Demet Özdemir'in yeni bir ilişkiye başladığı iddia edildi. İddialara göre; Özdemir, gönlünü sosyetik iş insanı Yaman Taciroğlu'na kaptırdı.

Geçen yıl partneri Can Yaman ile yaşadığı aşkla adından söz ettiren Demet Özdemir, sürpriz bir aşk iddiasıyla gündeme geldi.

Demet Özdemir yeni bir aşka yelken mi açtı?

Takvim gazetesinin haberine göre; güzel oyuncunun bu kez kalbini çalan isim, ünlü modacı Nedret Taciroğlu'nun iş insanı oğlu Yaman Taciroğlu oldu.

Kısa süredir görüşen ve arkadaşlıkları aşka dönüşen ikili, şimdilik ilişkilerini saklıyor. Aşkın ortaya çıkmaması için çabalayan çift, birbirlerini sosyal medyada da takipten çekiniyor.

Demet Özdemir yeni bir aşka yelken mi açtı? - Resim : 2

Çiçeği burnunda aşıklar, konuşulanlara göre de ilişkinin açığa çıkmaması için daha çok kalabalık arkadaş grubunun olduğu ortamlarda buluşuyor.

Özdemir'in Can Yaman'ın ardından gönlünü adı, eski aşkının soyadıyla aynı olan Yaman Taciroğlu'na kaptırması "Tesadüfe bak" dedirtti.

Demet Özdemir yeni bir aşka yelken mi açtı? ile ilgili etiketler Demet Özdemir Can Yaman
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.