Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç hakkında şok iddia! Pınar Eliçe boşanma tarihi verdi

26 Ağustos'ta evlenecek olan oyuncu Demet Özdemir ile şarkıcı Oğuzhan Koç'un düğününe günler kala şoke eden bir iddia ortaya atıldı. Beyaz TV'de ekrana gelen Beyaz Magazin'de yorumculuk yapan Pınar Eliçe, daha evlenmeden Oğuzhan Koç ve Demet Özdemir çiftinin boşanacakları tarihi verdi.

Didem Delen, Bilal Özcan ve Pınar Eliçe'nin sunumuyla Beyaz TV'de ekrana gelen 'Beyaz Magazin' programında, 26 Ağustos'ta nikâh masasına oturacak olan Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç'un düğünü masaya yatırıldı. Pınar Eliçe yaptığı boşanma açıklamasıyla programa damga vurdu.

 

Çiftin evlilik haberlerini yorumlayan Pınar Eliçe, çiftin adeta ne zaman boşanacağının tarihi verdi. Eliçe programda konu ile ilgili şu ifadeleri kullandı:

''Oğuzhan Koç evlilik fobisi olan ve evlilikten çok korkan bir erkek. Demet çok ilgiyi, üstüne düşülmeyi seven bir erkek. Oğuzhan Koç ilgiyi bir parça geri çekerse o evlilikte kriz çıkar gibi duruyor. Demet eyvallahı olan bir kız değil. Evlilikte ilk 1 yıl çok önemlidir. 2 ayrı kişiliğin çatıştığı yıllardır. Eğer o ilk 1 yılı aşabilirlerse, sonraki 5 yıl rahat gider. Bu da bir istatistiktir ve çok doğrudur. 5'nci yılın sonunda bir şeyler olur. 7 yılı atlatınca geçmiş olsun. Gayet güzel gider. Onların ilk 1 yılı çok önemli.''


Bu açıklamalar Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç hayranlarını şoke etti.

 demet-ozdemir-oguzhan-koc-davyetiye


Bugünlerde “Aşk Taktikleri 2” filmi için kamera karşısına geçen Demet Özdemir’in Şükrü Özyıldız’la başrolünü oynadığı filmin çekimleri 22 Ağustos’ta bitecek. Ünlü oyuncu film biter bitmez 26 Ağustos'ta evlenecek. Çiftin yakınlarına davetiyelerini bile gönderdiği öğrenilmişti.

 

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç hakkında şok iddia! Pınar Eliçe boşanma tarihi verdi ile ilgili etiketler Demet Özdemir Oğuzhan Koç Düğün boşanma
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.