Demet Özdemir Televizyon Dünyasını Sallayacak! Engin Akyürek ile Bombaları Geliyor!

Ünlü oyuncu Demet Özdemir’i televizyon dünyasına döndürecek olan yeni dizi için geri sayım başladı. Yayın kuruluşu belli olan dizide Demet Özdemir’e eşlik edecek isim ise Engin Akyürek. İşte detaylar…

Ekranların yeni diziler ile buluşmaya devam ettiği şu günlerde bir dizi atağı da FOX TV ekranlarından geldi. Uzun süredir konuşulan yapımlardan biri olan ‘Adım Farah’ isimli dizinin başrollerini Aslı Enver ile Engin Akyürek’in paylaşacağı konuşuluyordu. Aslı Enver’in hamileliğin ardından projeden çekilmesi, projenin başrolünün başarılı ve güzel olan bir başka isme gitmesine neden oldu.

Bir süredir dijitale iş yapan Engin Akyürek’i televizyon ekranlarına döndürecek olan Adım Farah isimli projenin kadın başrolü Aslı Enver’in ardından Demet Özdemir’e gitti. Uzunca süredir ekranlardan ziyade dijitale iş yapan bir başka isim olan Demet Özdemir, bu diziyle yeniden televizyon seyircisinin karşısına çıkmış olacak. Peki Adım Farah dizisi ne zaman başlıyor, oyuncuları kimler, konusu ne? İşte tüm detaylar…

ÜNLÜ İSİMLER ADIM FARAH’TA BİR ARAYA GELDİ

Demet Özdemir Televizyon Dünyasını Sallayacak! Engin Akyürek ile Bombaları Geliyor!

Bu sezonun merak ile beklenilen yapımlarından biri olan Adım Farah dizisinin cast çalışmaları da neredeyse tamamlandı. Engin Akyürek ile Demet Özdemir’in başrollerini paylaşacağı Adım Farah dizisinde birbirinden ünlü isimlerin bir araya geleceği öğrenildi.

Merak ile beklenilen Adım Farah dizisinin en çok dikkat çeken isimleri; Fırat Tanış, Senan Kara, Lale Başar, Mustafa Avkıran ve Ali Sürmeli gibi önemli isimler oldu. Yine genç kuşak oyuncuları da kadrosuna dahil eden Adım Farah dizisinin bir diğer dikkat çeken ismi Baba ve Ah Nerede isimli dizilerdeki performansı ile dikkat çeken Oktay Çubuk oldu.

GENÇ İSİMLER ADIM FARAH DİZİSİNİN KADROSUNA DAHİL OLDU

Farklı hikayesi ile şimdiden dikkat çeken Adım Farah dizisinin tek genç oyuncusu Oktay Çubuk olmadı. Aynı zamanda Adı Sevgili isimli dram dizisinde canlandırdığı Volkan karakteri ile televizyon seyircisini kendisine hayran bırakan Mert Doğan da Adım Farah dizisinin önemli rollerinden birini kaptı.

Adım Farah dizisinin belli olan son oyuncusu olmasıyla dikkat çeken Mert Doğan, Netflix aracılığıyla seyirci karşısına çıkan Şahmaran isimli dizide ise Arun karakterini canlandırmıştı. Şahmaran dizisinde de çok sevilen Mert Doğan, yeni dizisi ile şimdiden televizyon seyircisinin gündemine oturdu.

Demet Özdemir Televizyon Dünyasını Sallayacak! Engin Akyürek ile Bombaları Geliyor! ile ilgili etiketler Demet Özdemir Engin Akyürek televizyon dizi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.