Demet Özdemir tatil teknesini podyuma çevirdi! Kombinlerinin fiyatı ne kadar?

Demet Özdemir, her güne özel giydiği kombinleriyle teknesini podyuma çevirdi. Demet'in şimdiye kadar giydiği kombinlerinin değeri ise dudak uçuklattı.

Oyuncu Demet Özdemir, seyahat yasaklarının kalkmasının ardından pek çok ünlü gibi soluğu tatilde aldı. Ege’yi tercih eden Özdemir, kalabalıktan uzak kalmak için yakın arkadaşlarıyla birlikte tekne kiraladı. Tekne tatilinden renkli kareleri sosyal medya hesabından paylaşan Özdemir, tatil kombinleriyle de sosyal medyada adeta mini bir defile yapıyor. Hemen hemen her gün farklı kombinlerle tatil pozları veren Özdemir, tekneyi adeta podyuma çevirdi. 6 günlük tekne tatilinde toplam 10 bin TL değerinde kıyafetler giyen Demet Özdemir, yaptığı paylaşımlarıyla dikkat çekti.

Demet Özdemir tatil teknesini podyuma çevirdi! Kombinlerinin fiyatı ne kadar?

Pembe mayonun fiyatı 600 TL. 

Demet Özdemir tatil teknesini podyuma çevirdi! Kombinlerinin fiyatı ne kadar? - Resim : 2

Bluz 550 TL. - Bikini takımı 300 TL

Demet Özdemir tatil teknesini podyuma çevirdi! Kombinlerinin fiyatı ne kadar? ile ilgili etiketler Demet Özdemir kombin fiyat
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.