Demet Özdemir, Su Burcu Yazgı Coşkun'u Böyle Anons Etti

Altın Kelebek Ödülleri'nde Demet Özdemir, Kardeşlerim dizisinin yıldız ismi Su Burcu Yazgı Coşkun'u ödül alması için özel olarak anans etti.

Demet Özdemir, reklam yüzü olduğu şampuan markasının sponsorluğunda düzenelenen Altın Kelebek Ödül töreninde yıldızı parlayanlara ödül verdi. Kardeşlerim dizisinde oynadığı Asiye karakteriyle milyonların sevgilisi olan Su Burcu Yazgı Coşkun, Pantene Yıldızı Parlayanlar Ödülü'nü Demet Özdemir'in elinden aldı.

Ünlü oyuncu Demet Özdemir, ödülü vermeden önce Su Burcu Yazgı Coşkun'u anlatırken, 2013 yılında Sana Bir Sır Vereceğimz dizisinde birlikte rol aldıklarını ve genç ismin o zamanlar 9 yaşında olduğunu dile getirdi.

Demet Özdemir, Su Burcu Yazgı Coşkun'u Böyle Anons Etti

DEMET ÖZDEMİR'DEN ÖZEL ANONS

17 yaşındaki Su Burcu Yazgı Coşkun'u, “İsmini özel olarak anons etmek istiyorum. Gerçekten çok inançlı, çok yetenekli… Biz onunla çok zaman geçirdik.” diyerek anons eden Demet Özdemir, ödülünü Su Burcu Yazgı Coşkun'a verirken sarıldı.

Demet Özdemir, Su Burcu Yazgı Coşkun'u Böyle Anons Etti - Resim : 2

Su Burcu Yazgı Coşkun ve Onur Seyit Yaran ikilisi yılın en iyi dizi çifti olarak ödül aldı.

Demet Özdemir, Su Burcu Yazgı Coşkun'u Böyle Anons Etti ile ilgili etiketler Demet Özdemir Su Burcu Yazgı Coşkun Kardeşlerim
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.