Demet Özdemir servet değerindeki 3 gelinliğini ihtiyaç sahiplerine verecek

Erkenci Kuş, Doğduğun Ev Kaderindir, Kurt Seyit ve Şura, Çilek Kokusu gibi yapımlardaki rolleriyle tanınan, geniş bir hayran kitlesi olan Demet Özdemir aldığı kararla alkış topladı. 2 gün sonra şarkıcı Oğuzhan Koç ile nikah masasına oturacak olan güzel oyuncu Demet Özdemir düğünde 3 gelinlik giyecek. Demet Özdemir düğün sonrası ise servet değerindeki gelinliklerini ihtiyaç sahibi olan genç kızlara verecek.

Oyuncu Demet Özdemir ile şarkıcı Oğuzhan Koç, 26 Ağustos'ta İstanbul'da dünyaevine girecek. Düğünlerine iki gün kala çift ile ilgili yeni bir bilgi ortaya çıktı. 30 yaşındaki oyuncu Demet Özdemir, düğüne giriş, nikah ve after party'de toplam 3 gelinlik giyecek. Düğün sonrası ise servet değerindeki gelinlikleri ihtiyacı olanlara bağışlayacak.

 CUMA GÜNÜ EVLENİYORLAR


26 Ağustos'ta dünyaevine girecek olan Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç dostlarına e-davetiye göndermişti. Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir'in nikahı, ünlü şarkıcının 14 Şubat Sevgililer Günü'nde sevgilisine evlilik teklif ettiği otelde kıyılacak. Nikah 19.30'da başlayacak. İmzalar atıldıktan sonra saat 20.00'de yemek ve eğlence faslı başlayacak.

Demet Özdemir servet değerindeki 3 gelinliğini ihtiyaç sahiplerine verecek

Geçtiğimiz yıl pilot Çağrı Terlemez ile evlenen şarkıcı Ece Seçkin de düğünde giydiği gelinliklerini hayranlarına hediye etmişti. Düğünde giyeceği gelinkilerini ihtiyaç sahibi hayranlarına hediye edeceğini duyuran Seçkin, sözünü tutmuş ve konseri sırasında hayranına gelinliğini vermişti.

Demet Özdemir servet değerindeki 3 gelinliğini ihtiyaç sahiplerine verecek - Resim : 2

Demet Özdemir servet değerindeki 3 gelinliğini ihtiyaç sahiplerine verecek ile ilgili etiketler Demet Özdemir Oğuzhan Koç Ece Seçkin Düğün nikah gelinlik
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.