Demet Özdemir O Ses Türkiye hakkında konuştu! Yarışmacılara Oğuzhan Koç hakkında tavsiyede bulundu!

Oyuncu Demet Özdemir sevgilisi Oğuzhan Koç'un jüri üyeliği yaptığı O Ses Türkiye hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Özdemir, sevgilisi hakkında sorulan soruları cevapsız bırakmadı.

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çifti son günlerin en çok konuşulan çiftlerinden oldu. Geçtiğimiz gece Erdal Beşikçioğlu'nun "Küvetteki Gelinler" oyununa katılan çift, kameralar karşısına geçti.

DEMET ÖZDEMİR'DEN O SES TÜRKİYE ÇIKIŞI!

Çift, "Bizi böyle organizasyonlarda çekmeniz ne kadar hoş. Sık sık karşılaşırız inşallah" dediler.

Yeni sezonda O Ses Türkiye jürisi olan Oğuzhan Koç hakkında sevgilisi Demet Özdemir'den çarpıcı bir açıklama geldi. Ünlü oyuncu, "Oğuzhan'ı O Ses Türkiye'de görmek gurur verici. Yarışmacılara tavsiyem herkes Oğuzhan'ı seçsin" diyerek gülümsedi.

"GÜLÜP GEÇİYORUZ"

Aşklarıyla magazin gündemini sıkça meşgul eden Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç çiftinin 'sahte ilişki' yaşadığı iddia edilmişti.Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç, "Dedikodulara gülüp geçiyoruz" açıklamasını yaptı.

"ERDAL BEŞİKÇİOĞLU'NUN KÜVETTEKİ GELİNLERİ ÇOK KONUŞULACAK"

Projenin yönetmenliğini üstlenen Erdal Beşikçioğlu, oyun öncesi gazetecilerin sorularına cevap verdi. Beşikçioğlu, "Normal şartlarda 2 yıl önce gerçekleşecek olan bir prömiyerdi ama pandemi izin vermedi. Gerçek bir olaydan uyarlanan bir hikaye seyredecek herkes. Kadına şiddeti ele alan bir iş oldu. İzleyicinin yorumunu bende merak ediyorum" dedi.Dijital platformda yayınlanacak olan dizisi 'Hamlet'in hatırlatılması üzerine de konuşan Beşikçioğlu, "Behzat Ç.'den sonra yaptığım en keyifli bir iş diyebilirim. Büyük keyif aldığım bir iş oldu." dedi.

Demet Özdemir O Ses Türkiye hakkında konuştu! Yarışmacılara Oğuzhan Koç hakkında tavsiyede bulundu! ile ilgili etiketler Demet Özdemir Oğuzhan Koç O Ses Türkiye
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.