Demet Özdemir Kimdir? Kerem Bursin'in Yeni sevgilisi kaç yaşında?

Demet Özdemir kimdir? Ekranların yakışıklı oyuncusu Kerem Bursin'in aşk yaşadığı iddia edilen Demet Özdemir ahkkında araştırmalar başladı. Güneşi Beklerken dizisi ile çıkış yakalayan Kerem'in yeni sevgilisi Demet Özdemir, annesi ve babası ayrıldığı için Kocaeli'nden İstanbul'a taşınmıştı. Peki Demet Özdemir kimdir? Kerem Bursin'in yeni sevgilisi Demet Özdemir kaç yaşında? İşte detaylar...

Demet Özdemir kimdir?  Kerem Bursin'in yeni sevgilisi Demet Özdemir hakkında bilinmeyenler haberimizde...Ekranların yakışıklı oyuncusu Kerem Bursin'in adı Demet Özdemir ile anılıyor. Demet Özdemir gönlünü Kerem Bursin'e mi kaptırdı? Kerem Bursin'in yeni sevgilisi demet özdemir kimdir? Demet özdemir kaç yaşında? İşte yanıtı..


DEMET ÖZDEMİR KİMDİR?

Demet Özdemir, 26 Şubat 1992 tarihinde Kocaeli'nde bir kasabada doğmuştur. Bir ablası ve bir abisi vardır. 8abası boşandığından, annesi ve ablası ile beraberİstanbul'a taşınmışlar. Ablası çalışıp onu kolejde okutmuş. Bengü'nün dans kadrosuna girdi, 1,5 yıl orada dans etti. Okulu bırakmak zorunda kaldı. Akşam lisesine devam ederek mezun oldu. Bengü'den ayrıldıktan sonra 2012 - 2013 yıllarında, bir süre Efes Kızları ile dans etti.

Demet Özdemir Kimdir? Kerem Bursin'in Yeni sevgilisi kaç yaşında?

Bu arada reklamlarda da oynamaya başladı. 2009yılında Mustafa Sandal'ın "Ateş Et" ve "Unut" Klibinde dansçı kadrosuna oldu. 2012 yılında Pegasus reklamında uçuş hostesi olarak oynadı. Aralık 2013'de Blue Jean Dergisi Takviminde yer aldı.

KEREM BURSİN'İN YENİ SEVGİLİSİ DEMET ÖZDEMİR KİMDİR?

Lise yıllarında 3 ay dans dersleri aldı. Lise bittikten sonra 2 yıl Şahika Tekand'da tiyatro eğitimi aldı.

2013 yılında "Sana Bir Sır Vereceğim" adlı dizide oynayarak dizi hayatına başladı. 2014 yılının Nisan ayında Kıvanç Tatlıtuğ ve Farah Zeynep Abdullah'ın başrollerinde olduğu "Kurt Seyit ve Şura" dizisine İstanbul dönem projesi kadrosuna Alya rolüyle dahil oldu.

Demet Özdemir, 2014 yılı Haziran'ında Oğuz Çelik'in yönettiği 'Tut Sözünü' Sinema Filminde Kemal Uçar, Giray Altınok, Burak Serdar Şanal, Zafer Algözile birlikte rol aldı.

2014 yılında ise "Kaçak Gelinler" dizisinde başrollerini Açelya Topaloğlu, Selin Şekerci, Deniz Baysal, Furkan Andıç, Fırat Albayram'ın oynadığı dizide rol aldı. Dizinin diğer oyuncuları Şenay Gürler, Ege Aydan, Fırat Altunmeşe,Cihan Yenici, Romina Özipekçi ve Tuğçe Kıltaç'tır.

Demet Özdemir, 2015 yılında "Çilek Kokusu" adlı dizide Yusuf Çim, Ekin Mert Daymaz, Mahir Günşiray, Uğur Demirpehlivan, Murat Başoğlu, Laçin Ceylan, Mine Tugay ile birlikte oynadı.

FİLMLERİ VE DİZİLERİ :

2013 - Sana Bir Sır Vereceğim

2014 - Kurt Seyit ve Şura

2014 - Tut Sözünü

2014 - Kaçak Gelinler

2015 - Çilek Kokusu (Aslı) (TV Dizisi)

Demet Özdemir Kimdir? Kerem Bursin'in Yeni sevgilisi kaç yaşında? ile ilgili etiketler televizyon Kerem Bürsin demet özdemir kimdir kerem bursin kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.