Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç'un nikah davetiyesi ortaya çıktı!

26 Ağustos'ta evleneceklerini açıklayan Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç'un dostlarına e-davetiye gönderdiği ortaya çıktı. Davetiyedeki sadelik dikkatlerden kaçmadı.

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç 26 Ağustos'ta evleniyor.

Demet Özdemir şu günlerde Lanistar Medya imzalı Netflix’in “Aşk Taktikleri 2” filmi için kamera karşısına geçiyor. Özdemir’in Şükrü Özyıldız’la başrolünü oynadığı filmin çekimleri 22 Ağustos’ta bitecek.

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç'un nikah davetiyesi ortaya çıktı!

Demet Özdemir film çekimlerini tamamladıktan 4 gün sonra ise hayatının en anlamlı imzasını atacak. Bu arada ünlü çift düğünde yanlarında görmek istedikleri sevdikleri için bir e-davetiye hazırladı.

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç'un nikah davetiyesi ortaya çıktı! - Resim : 2

NİKAH 19:30'DA BAŞLAYACAK

Davetiyenin oldukça sade olması dikkat çekti. Oğuzhan Koç’un 14 Şubat Sevgililer Günü’nde evlilik teklif ettiği otelde kıyılacak olan nikah 19.30’da başlayacak. İmzalar atıldıktan sonra saat 20..00’de yemek ve eğlence faslı başlayacak.

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç'un nikah davetiyesi ortaya çıktı! ile ilgili etiketler Demet Özdemir Oğuzhan Koç
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.