Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç'un düğün tarihi ve yeri belli oldu

30 yaşındaki oyuncu Demet Özdemir ile kendisinden 7 yaş büyük şarkıcı sevgilisi Oğuzhan Koç'un dünyaevine girecekleri tarih ve şehir belli oldu. Geçtiğimiz haftalarda nişanlanarak evlilik yolunda ilk adımı atan ünlü çift 26 Ağustos'ta nikah masasına oturacak. Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç, düğün yeri için ise İstanbul'da bir yer seçecek.

Geçtiğimiz günlerde nişan yüzüklerini takan oyuncu Demet Özdemir (30) ile şarkıcı Oğuzhan Koç'un (37) düğün detayları ortaya çıktı. Önceki akşam Gayrettepe’deki bir restorandan çıkarken görüntülenen ikili düğün tarihlerini açıkladı.

 


DÜĞÜN 26 AĞUSTOS'TA İSTANBULDA


İkili yaptığı açıklamada “Sürprizimizi yapalım ve açıklayalım; 26 Ağustos’ta İstanbul’da evleniyoruz” dedi. Kalabalık bir düğün istediklerini belirten Özdemir ve Koç, “Mekânı henüz belirleyemedik ama güzel bir yer seçimi yapacağız” diye konuştu.

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç'un düğün tarihi ve yeri belli oldu


''HERKES ÇOK DİKKAT ETSİN''

Geçtiğimiz günlerde koronavirüse yakalanan ve hastalığı kısa sürede atlatan Demet Özdemir, sağlık durumu hakkında da şöyle dedi: “Hastalığım geçti, şimdi iyiyim. Herkes çok dikkat etsin, Allah herkese böyle bir hastalıkla mücadelede yardım etsin.”

Yaklaşık 1.5 yıldır birlikte olan Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç, geçtiğimiz haftalarda evlilik yolunda ilk adımı atmış, aile arasında düzenlenen törenle nişanlanmıştı. Ünlü çift, nişân sonrası soluğu Muğla'da almıştı. Özdemir, geçtiğimiz günlerde ise sosyal medya üzerinden yaptığı açıklama ile koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıklamıştı.

Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç'un düğün tarihi ve yeri belli oldu ile ilgili etiketler Demet Özdemir Oğuzhan Koç Düğün nikah
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.