Demet Özdemir ile Beşiktaşlı Oğuzhan Özyakup aşk yaşıyor

Demet Özdemir ile Beşiktaşlı Oğuzhan Özyakup aşk yaşadığı iddiası sosyal medyaya bomba gibi düştü. 'Bir de Bizden Dinleyin' programının yorumcusu Esra Sönmezer'in Demet Özdemir ile Oğuzhan Özyakup aşk yaşıyor iddiası için taraflar şu ana kadar bir açıklama yapmadı.

Demet Özdemir ile BeşiktaşOğuzhan Özyakup aşk yaşadığı iddiası sosyal medyaya bomba gibi düştü. 'Bir de Bizden Dinleyin' programının yorumcusu Esra Sönmezer'in Demet Özdemir ile Oğuzhan Özyakup aşk yaşıyor iddiası için taraflar şu ana kadar bir açıklama yapmadı.

Güzel oyuncu Demet Özdemir ile Beşiktaşlı futbolcu Oğuzhan Özyakup'un bir aydır birlikte olduğu iddia edildi.
'Bir de Bizden Dinleyin' programının yorumcusu Esra Sönmezer, Beşiktaş forması giyen Oğuzhan Özyakup ile oyuncu Demet Özdemir'in yeni bir aşka yelken açtığını söyledi.

Esra Sönmezer, “Beşiktaş’ın yakışıklı futbolcusu son dönemlerin gözde başrol oyuncusu güzeller güzeli Demet Özdemir’e gönlünü kaptırmış. Bir mekanda tanışmışlar. Fakat Demet Özdemir, Oğuzhan Özyakup’a yüz vermemiş. Başta Oğuzhan’ı kabul etmeyen Demet, daha sonra yapılan jestler karşısında ilgisiz kalamamış" ifadelerini kullandı.

Flaş bir iddiada bulunan Esra Sönmezer, "Yaklaşık bir aydır birlikte olan Demet-Oğuzhan ikilisi, büyük aşk yaşıyorlar" dedi.

demet_zdemir

Demet Özdemir kimdir?

Tam Adı
Demet Özdemir
Doğum Tarihi
26 Şubat 1992
2017 Yılına Göre Yaşı
25 Yaşında
Güneş Burcu
Balık
Demet Özdemir-boyu
Kısaca Hayatı (Biyografi)
Demet Özdemir henüz 8 yaşındayken annesi ve babası ayrıldı. Böylece annesiyle beraber İstanbul’a kalıcı olarak yerleşti. İlk olarak Bengü’nün dansçı kızlarından biri oldu. Esnek hareketleri ile dikkatleri üzerine çekti ve kısa sürede Efes kızlarından biri olmayı başardı. 2009’da şarkıcı Mustafa Sandal’ın ”Ateş Et” klibinde dansçı kız olarak yer aldı.
Demet Özdemir asıl şöhreti oynadığı reklamlar sayesinde yakaladı. Özellikle 2012 yılında oynadığı Pegasus reklamı onu tanınır biri yapmaya yetti. Lise eğitimini tamamladıktan sonra Şahika Tekand’dan dans tiyatro kursu aldı. Dizi kariyerine 2013 yılında ”Sana Bir Sır Vereceğim” adlı dizide Aylin karakterini oynayarak başladı. Ardından Kıvanç Tatlıtuğ’un başrol oynadığı ”Kurt Seyit ve Şura” dizisinde Alya karakterini canlandırdı. Ünlü şarkıcı son olarak 2015 yılında gösterime giren ”Tut Sözünü” filminde rol aldı.
Mesleği
Oyuncu ve Dansçı
Doğum Yeri (Nereli)
Kocaeli / Türkiye
Göz Rengi
Kahverengi
Doğal Saç Rengi
Siyah
Kilosu
56
Boyu
1.70 m veya 170 cm

Demet Özdemir ile Beşiktaşlı Oğuzhan Özyakup aşk yaşıyor ile ilgili etiketler Demet Özdemir Beşiktaş Oğuzhan Özyakup Aşk esra sönmezer demet özdemir ile oğuzhan özyakup aşk
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.