Demet Özdemir Geri Dönüyor! Oğuzhan Koç’dan İzin Aldı! Yeni Projesi Ses Getirecek! İşte İlk Paylaşım

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin Zeynep'i Demet Özdemir, bol reytingli ve başarılı dizinin finalinden sonra yaz ayında biraz dinlenme kararı almış ve inzivaya çekilmişti.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin Zeynep'i Demet Özdemir, bol reytingli ve başarılı dizinin finalinden sonra yaz ayında biraz dinlenme kararı almış ve inzivaya çekilmişti.

Sevgilisi Oğuzhan Koç ile bir mekân çıkışı magazincilerle karşılaşan Demet Özdemir, tatilinin çok iyi geçtiğini, yeterince dinlenebildiğini, yeni projelerin geldiğini ve karakterleri ince eleyip sık dokuyarak değerlendirdiğinden bahsetti. 

Demet Özdemir Geri Dönüyor! Oğuzhan Koç’dan İzin Aldı! Yeni Projesi Ses Getirecek! İşte İlk Paylaşım

Yeni Karakter

Demet Özdemir, romantik- komedi içeren Çilek Kokusu, No:309, Erkenci Kuş gibi yaz dizilerinde canlandırdığı karakterlerden sonra hızlı bir dönüş yapmış ve Doğduğun Ev Kaderindir dizisindeki Zeynep karakterine hayat vererek dram konusunda da rüştünü kanıtlamıştı.

Pek çok farklı rol oynamak istediğini belirten başarılı oyuncu başrollerini Şükrü Özyıldız ile paylaştığı bir dijital platform filmi olan Aşk Taktiklerinin çekimlerinin bittiğini ve yeni projeler için teklifleri değerlendirdiğini söyledi. Şubat veya Mart gibi yayınlanması planlanan filmden sonra televizyon dizilerine geri dönmek istediğinin sinyallerini verdi.

Demet Özdemir Geri Dönüyor! Oğuzhan Koç’dan İzin Aldı! Yeni Projesi Ses Getirecek! İşte İlk Paylaşım - Resim : 2

Romantik-komedi ve dram karakterlerinden sonra farklı bir karakter oynamak istediğini belirten başarılı oyuncu kendisine sunulan projelerden birinin beğendiğinin sinyallerini de verdi. Entrikaya yakın olan bir kadın karakteri beğendiğini dile getirdi. Hiçbir şeyin belli olmadığını şuan sadece değerlendirme aşamasında olduğunu da sözlerine ekledi. 

Demet Özdemir Kimdir?

1992 Kocaeli doğumlu olan Demet Özdemir yayın hayatına Sana Bir Sır Vereceğim dizisinin Aylin'i olarak başladı. Bu dizi çocuklar ve genç yetişkinler tarafından oldukça sevildi.

Daha sonra bir dönem dizisi olan Kurt Seyit ve Şura'da Alya karakterine hayat veren Özdemir, yaz dizilerine hızlı bir geçiş yapıp Çilek Kokusu, No:309, Erkenci Kuş gibi büyük ses getiren yapımlarda rol aldı. Doğduğun Ev Kaderindir adlı dizide ise İbrahim Çelikkol ile başrolleri paylaştı. 

Demet Özdemir Geri Dönüyor! Oğuzhan Koç’dan İzin Aldı! Yeni Projesi Ses Getirecek! İşte İlk Paylaşım ile ilgili etiketler Demet Özdemir
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.