Demet Özdemir evrim geçirmiş! Dünyalar güzeli oyuncunun estetiksiz hali bambaşka! Tövbeler olsun!

Demet Özdemir'in estetiksiz halini görmeye yürek dayanmaz! Son günlerin en çok konuşulan ismi oyuncu Demet Özdemir adeta evrim geçirmiş. Estetik ile bambaşka bir hale bürünen dünyalar güzeli oyuncuya birbirinden ilginç yorumlar geldi.

Sevgilisi şarkıcı Oğuzhan Koç ile birlikte tatile çıkan oyuncu Demet Özdemir, çok uzaklardan yaptığı paylaşımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. TV8'deki Doğduğun Ev Kaderindir ve ardından Aşk Taktikleri isimli yapımla bir anda zirveye tırmanan güzel oyuncunun estetiksiz hali magazin gündemine bomba gibi düştü.

Geçtiğimiz günlerde yaptığı seksi paylaşımlarla yürek hoplatan Demet Özdemir meğer evrim geçirmiş. Geçtiğimiz yıllarda çene estetiği yaptırdığı iddialarına çok sert tepki gösteren ve Op. Dr. Alp Aslan isimli doktoru tanımadığını söyleyen oyuncu, hukuki bir süreç başlatmıştı.

Demet Özdemir evrim geçirmiş! Dünyalar güzeli oyuncunun estetiksiz hali bambaşka! Tövbeler olsun!

Kusursuz fiziğiyle gündeme gelen Demet Özdemir'in yıldızı bilindiği gibi Erkenci Kuş isimli dizi ile parlamıştı. O günlerde "Yüzümde ne estetik ne botoks var" diyen güzel oyuncu skandall değişimini saklamıştı. Meğer 2010 yılında bir dansçıyken çektirdiği fotoğrafları gün yüzüne çıkan Demet Özdemir görenleri şaşkınlığa uğrattı.

Demet Özdemir evrim geçirmiş! Dünyalar güzeli oyuncunun estetiksiz hali bambaşka! Tövbeler olsun! - Resim : 2

Oyuncunun takipçileri, gördükleri karşısında birbirinden ilginç yorumlar yaptı. Kimileri bunun bir photoshop düzmecesi olduğunu dile getirdi kimileri ise bambaşka biri olduğunu söyleyerek beğenilerini dile getirdi.

Demet Özdemir kimdir, kaç yaşında? (Demet Özdemir hakkında merak edilenler)  - Son Dakika Türkiye Haberleri | NTV Haber

 

 

Demet Özdemir evrim geçirmiş! Dünyalar güzeli oyuncunun estetiksiz hali bambaşka! Tövbeler olsun! ile ilgili etiketler Demet Özdemir Oğuzhan Koç
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.