Demet Özdemir Düğünde Evliliğe Göz Kırptı! İşte Zeynep Bastık'ın Gecesindeki Zarafet

Tolga Akış ile Zeynep Bastık’ın düğüne güzel oyuncu Demet Özdemir damgasını vurdu. Güzelliği ve zarafeti ile düğünde göz kamaştıran Özdemir’in yanında sevgilisi Oğuzhan Koç’da vardı.

İzmir’in turistik cennet köşelerinden biri olan Çeşme’de gerçekleştirilen Zeynep Bastık ile Tolga Akış çiftinin düğünlerinde güzeller geçidi yaşandı. Alaçatı’da yapılan düğünde tüm gözler çiçeği burnunda olan sevgililer Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç çiftindeydi.

Youtube üzerinden yaptığı düet parçaları ile adını duyuran güzel şarkıcı Zeynep Bastık hayatını Tolga Akış ile birleştirdi. Çiftin nikah şahitliğini Oğuzhan Koç yaparken o esnada güzelliği ile fırtınalar estiren Demet Özdemir herkesi kendisine bir kez daha hayran bıraktı.

Demet Özdemir Düğünde Evliliğe Göz Kırptı! İşte Zeynep Bastık'ın Gecesindeki Zarafet

Hem kıyafeti hem de saç şekli ile herkesi büyüleyen Özdemir, gelinlik giyen Zeynep Bastık’ı bile neredeyse gölgede bıraktı. Sosyal medyada günün en çok konuşulan isimlerinden biri olan Özdemir, sevgilisi Oğuzhan Koç ile de müthiş bir uyum içerisindeydi.

Demet Özdemir Düğünde Evliliğe Göz Kırptı! İşte Zeynep Bastık'ın Gecesindeki Zarafet - Resim : 2

Demet Özdemir’in düğünden çekilen birbirinden özel fotoğrafları sosyal medyayı adeta süsledi. Övgü dolu sözler alan Özdemir, şıklığı ve zarafeti ile takipçilerinin de ilgi odağı haline geldi. Oğuzhan Koç da kısa bir açıklamada bulunarak, “Yanımda gerçekten de çok şık bir hanımefendi var” diyerek sevgilisine göndermede bulundu.

Demet Özdemir Düğünde Evliliğe Göz Kırptı! İşte Zeynep Bastık'ın Gecesindeki Zarafet - Resim : 3

Demet Özdemir ise herkesin tersine kısa bir yorumda bulunarak düğünde giydiği kıyafeti alelacele seçtiğini söyleyerek, “Düğünden sonra sete geri döneceğim. Burada olmaktan dolayı oldukça mutluyum. Kendilerine mutluluklar diliyorum .Bir yastıkla kocarlar inşallah” ifadelerini kullandı.

Demet Özdemir Düğünde Evliliğe Göz Kırptı! İşte Zeynep Bastık'ın Gecesindeki Zarafet ile ilgili etiketler Demet Özdemir Zeynep Bastık Oğuzhan Koç Gelin Düğün
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.