Demet Özdemir dans şovu ile büyüledi! "Galeride kalmasın" diyerek paylaştı!

Son dönemde sevgilisi Oğuzhan Koç ile ayrılık iddiaları gündeme gelen oyuncu Demet Özdemir instagram hesabından dans ettiği anları paylaştı. Partneriyle sarmaş dolaş olduğu o anları "Galeride kalmasın dedik" notuyla paylaştı.

Demet Özdemir'in dans videosu magazin gündemine bomba gibi düştü. instagram hesabından dans ettiği o anları paylaşan oyuncu takipçilerini büyüledi.

TAKİPÇİLERİNİ SARSTI

instagram hesabından yayınlandığı dans görüntülerine kısa sürede binlerce beğeni ve yorum gelen Demet Özdemir, o görüntüleri "Galeride kalmasın" diyerek paylaştı.

OĞUZHAN KOÇ'LA BARIŞMIŞLARDI

O Ses Türkiye'nin çekimlerinden ve müzik çalışmalarından dolayı yoğun bir dönem yaşayan, Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç, tartışma yaşadığı iddia edilmişti. Kısa bir süre ayrı kalan çift, birbirlerinden özür dileyip aşklarına kaldıkları yerden devam etmişti.

Demet Özdemir dans şovu ile büyüledi! "Galeride kalmasın" diyerek paylaştı! ile ilgili etiketler Demet Özdemir Oğuzhan Koç dans
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.