Demet Özdemir canlı yayında Danla Bilic'e öyle bir şey söyledi ki! / VİDEO

17 Kasım Cuma akşamı Beyaz Show'un konukları Aşkın Dansı isimli filmin oyuncuları Demet Özdemir, Uraz Kaygılaroğlu ve Billur Kaya aynı zamanda YouTube fenomeni Danla Bilic ve ünlü şarkıcı Serdar Ortaç idi. Danla Bilic'i ilk defa canlı yayına çıkarmayı başaran Beyaz ünlü konuklarıyla güzel bir praograma imza attı. Demet Özdemir ve Danla Bilic dün akşam Beyaz Show'un konuğuydu. Ünlü oyuncu Demet Özdemir takipçi konusunda Serdar Ortaçla konuşurken birden Danla Bilic'i kastederek ünlü sosyal medya fenomenine laf soktu. Demet Özdemir Danla Bilic'e ne dedi? Danla Bilic ne tepki verdi? Danla Bilic kimdir? Demet Özdemir kimdir? Detaylar haber özette...

17 Kasım Cuma akşamı Beyaz Show'un konukları Aşkın Dansı isimli filmin oyuncuları Demet Özdemir, Uraz Kaygılaroğlu ve Billur Kaya aynı zamanda YouTube fenomeni Danla Bilic ve ünlü şarkıcı Serdar Ortaç idi. Danla Bilic'i ilk defa canlı yayına çıkarmayı başaran Beyaz ünlü konuklarıyla güzel bir pragrama imza attı. Ünlü oyuncu Demet Özdemir takipçi konusunda Serdar Ortaçla konuşurken birden Danla Bilic'i kastederek ünlü sosyal medya fenomenine laf soktu. Demet Özdemir Danla Bilic'e ne dedi? Danla Bilic ne tepki verdi? Danla Bilic kimdir? Demet Özdemir kimdir? Detaylar haber özette...

danlaaa

DEMET DANLA'YA ACIMADI!

Demet Özdemir ve Danla Bilic dün akşam Beyaz Show'un konuğuydu. Ünlü oyuncu Demet Özdemir takipçi konusunda Serdar Ortaçla konuşurken birden Danla Bilic'i kastederek "ben makyaj videosu paylaşmıyorum yaptığım işleri paylaşıyorum" şeklinde konuştu.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER;

DANLA BİLİC ALDIĞI KİLOLARLA DİKKAT ÇEKTİ!

Beyaz Show'a 17 Kasım Cuma akşamı Serdar Ortaç, Binnur Kaya, Uraz Kaygılaroğlu, Demet Özdemir ve Danla Bilic konuk oldu. Instagram'da 2,3 milyon takipçisi, Youtube'daki kanalında ise 1,4 milyondan fazla abonesi olan sosyal medya fenomeni Danla Bilic, aldığı kilolarla sosyal medyada çok konuşuldu. Beyaz Show'da kilosuyla ilgili itirafta da bulunan Bilic, "15 kilo aldım. Takipçilerim nasıl kilo aldığımı videolardan takip ettiler. Bundan sonraki formatta ise hafta hafta nasıl kilo verdiğimi görecekler" dedi.

deet

DEMET ÖZDEMİR KİMDİR?

Demet Özdemir, Çilek Kokusu ve No:309 projelerindeki başarılı çıkışının ardından gündemde yer almaya devam ediyor.

26 Şubat 1992 tarihinde Kocaeli'de dünyaya gelen Demet Özdemir, 3 çocuklu ailenin en küçük bireyidir. Annesi ve ablasıyla İstanbul'a taşınan Özdemir, Bengü'nün dans ekibinde yer alıp daha sonra Efes Kızları kadrosunda Dans etmeye başlamıştır.Mustafa Sandal'ın "Ateş Et ve Unut" adlı klibinde de yer alan Demet Özdemir, ilk TV deneyiminde ise 2013 yılında Fox Tv'de yayınlanan baş rollerini Esra Ronabar, Murat Han ve Ekin Koç ile paylaştığı Sana Bir Sır Vereceğim adlı dizide "Aylin" karakterini canlandırmıştır. Daha sonra Kurt Seyit ve Şura adlı dizide "Alya" karakterini, Tut Sözünü adlı Sinema filminde ise "Demet" karakterini canlandırmıştır.

Star TV'de yayınlanan, başrolleri Yusuf Çim ile birlikte paylaştığı Çilek Kokusu adlı dizide "Aslı" karakterini canlandırmıştır. Bengü'nün Hodri Meydan şarkısının klibinde oynamıştır. 2016 Haziran ayından itibaren Fox Tv de yayınlanmakta olan No:309 adlı dizide "Lale" karakterini canlandıran Demet Özdemir, yeni projelerle ekranlara gelmeye hazırlanıyor.

danla

DANLA BİLİC KİMDİR?

Danla Biliç, 1994 yılında Kütahya'da doğmuştur. Eğitimine Beykent Üniversitesi Psikoloji Bölümü'nde devam etmektedir. Twitter'da futbolcuları trollemesiyle adını duyurmaya başlamıştır. Makyaj kanalı açan Danla Biliç; makyaj konularını ele alarak daha çok yaptığı eleştirileri videoda öne çıkarmaktadır. Makyaj Avcıları adlı yarışma programında sosyal medya fenomenleri Kedi Mari ve Berk Yılmaz ile birlikte jüri üyeliği yapmaya hazırlanmaktadır.

Demet Özdemir canlı yayında Danla Bilic'e öyle bir şey söyledi ki! / VİDEO ile ilgili etiketler Demet Özdemir Danla Bilic Beyaz Show laf soktu danla bilice ne dedi danla bilic kimdir demet özdemir kimdir
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.