Demet Özdemir boyu kaç? Oğuzhan Koç boyu kaç?

Demet Özdemir boyu kaç ve Oğuzhan Koç boyu kaç soruları yeni yılın ilk günlerinde merak edilmeye başladı. Yeni yılın ilk çifti olan genç oyuncuların boylarını sizler için araştırdık. İşte, Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'un hayatı...

Demet Özdemir boyu kaç? Oğuzhan Koç boyu kaç? Başarılı oyuncu Demet Özdemir ve sesi, oyunculuğu ile ünlenen Oğuzhan Koç’un arasındaki aşk iddiası ardından vatandaşlar boylarının kaç olduğunu araştırır oldu. Sizler için Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç kimdir, kaç yaşında ve boyları kaç haberimizde derledik.

Demet Özdemir boyu kaç?

Doğduğun Ev Kaderindir dizisi ile TV8 ekranlarında son zamanlarda başarılı bir şekilde oyunculuk hayatına devam eden Demet Özdemir 1,70 cm boyundadır. 26 Şubat 1992 yılında Kocaeli’nde dünyaya gelen Demet Özdemir 56 kilodur.

İki kardeşi bulunan Demet Özdemir’in ailesi Bulgaristan göçmenidir. Liseden mezun olduktan sonra 2011-2013 yılları arasında Studio Oyuncuları’nda yürütülen eğitimlere katılarak iki yıl boyunca oyunculuk eğitimi aldı. Sektöre dans ederek adım attan Demet Özdemir ilk önce şarkıcı Bengü’nün ekibinde dans etti daha sonra, ‘Efes Kızları’ kadrosunda yer aldı. Mustafa Sandal’ın ‘Ateş Et ve Unut’ adlı klibinde de de yer aldı. Ardından bir arkadaşı sayesinde oyunculuğa heves edip dersler aldı.

Demet Özdemir boyu kaç? Oğuzhan Koç boyu kaç?

Oğuzhan Koç boyu kaç?

Demet Özdemir ile yeni bir ilişkiye yol aldıkları iddia edilen Oğuzhan Koç’un hayatı merak ediliyor. Çok Güzel Hareketler bunlar adlı komedi programı ile ünlenen Oğuzhan Koç 1,70 cm boyundadır. 13 Mayıs 1985 yılında doğmuştur. Bursa’da Devlet Konservatuvarı’nda müzik eğitimi alan Oğuzhan Koç, ardından Gazi Anadolu Lisesi’nde okuduğu dönemde Eser Yenenler ile tanışmıştır.

Bir sene İzmir 9 Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nde okumuş ardından İstanbul’a dönüş yaparak İstanbul Üniversitesi Antropoloji Bölümü’nden mezun olmuştur.

Demet Özdemir boyu kaç? Oğuzhan Koç boyu kaç? ile ilgili etiketler Demet Özdemir boy Oğuzhan Koç boy
GÜNÜN VİDEOSU

Gençlik ve Spor Bakanlığı'ndan dikkat çeken Anneler Günü videosu... Anne sözlerinin Gazze karşılığı

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı Enes Eminoğlu ve gençlik merkezlerinde çalışan gençlik liderleri, Gazze’deki katliama dikkat çeken bir Anneler Günü mesajı yayınladı.