Demet Özdemir alay konusu oldu!

TV8 ekranlarında yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir adlı dizinin başrol oyuncusu Demet Özdemir resmen alay konusu oldu. Zeynep ile Barış’ın nişan törenine damgasını vuran dev kurdele sosyal medyada izleyicilerin gözünden kaçmadı.

Gülseren Budayıcıoğlu’nun Camdaki Kız romanından uyarlanarak dizi haline getirilen Doğduğun Ev Kaderindir iddialı bir şekilde yayın hayatına merhaba diyerek izleyenler ile buluşmuştu. Erkenci Kuş dizisinde tüm dikkatleri üzerinde toplamayı başaran Demet Özdemir bu başarısını Doğduğun Ev Kaderindir dizisi ile perçinlemişti. Mehdi karakterini canlandıran İbrahim Çelikkol’la iyi bir ikili oluşturan Demet Özdemir diziyi iyi yerlere kadar getirmişti.

Demet Özdemir alay konusu oldu!

Ancak kısa sürede senaryoda yaşanan bazı değişiklikler izleyenlerin de gözünden kaçmadı. Tabi ki bu reytinglerin düşmesine neden oldu. Öncelikle Mehdi karakteri değiştirilirken bu kötü kalpli bir kocaya evrimleştirildi. Ardından da hapse girip çıktıktan sonra da mafya oldu. Senaristler Mehdi karakterini toparlayamayınca bu sefer de göndermeye kalktı.

Bu karar Doğduğun Ev Kaderindir dizisinin aslında sonu oldu. Dizide finale doğru adım adım gidilirken Doğduğun Ev Kaderindir 41. bölümünden bir sahne izleyenleri güldürdü. Zeynep ve Barış’ın nişanı bölümün en dikkat çekici sahnelerinden birisi haline geldi.

Demet Özdemir alay konusu oldu! - Resim : 2

Zeynep’in nişan kıyafetinde yer alan dev kurdele Demet Özdemir’in kariyerinde alay noktasına haline geldi. Kıyafetteki dev kurdele izleyiciler tarafından sosyal medyada dillendirildi. Takipçiler Özdemir’i bir hediye paketine benzetinde olanlar oldu. Demet Özdemir’in dizideki bu abartılı kıyafeti, izleyicilerin “Biri Zeynep’e giyinmeyi öğretsin” yorumlarına sebebiyet verdi.

Demet Özdemir alay konusu oldu! ile ilgili etiketler Doğduğun Ev Kaderindir Demet Özdemir
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.