Demet Evgar'ın bebeğinin cinsiyeti belli oldu! İşte verecekleri isim...

6 yıldır aşk yaşadığı işletmeci Levent Babataş ile geçtiğimiz günlerde nikah masasına oturan ve 4 aylık hamile olan 41 yaşındaki oyuncu Demet Evgar'ın kızına vereceği isim belli oldu. Bebeğine kavuşmak için gün sayan Demet Evgar, kızına hem en sevdiği şiir olan, hem de gözlerinin rengi olan 'Mavi' adını verecek.

En son Alev Alev dizisinde hayat verdiği Cemre karakteriyle ekranlarda yer alan 41 yaşındaki oyuncu Demet Evgar, 2016 yılından beri aşk yaşadığı işletmeci Levent Babataş ile geçtiğimiz günlerde sessiz sedasız nikah masasına oturdu.

Sevgilisiyle Emirgan'daki evinde sade bir törenle evlenen ve büyüyen karnı dikkat çeken Demet Evgar'ın bebeğinin cinsiyeti ve ismi belli oldu. İlk kez anne olmanın heyecanını yaşayacak olan ünlü oyuncu kız bebek bekliyor.

Demet Evgar'ın bebeğinin cinsiyeti belli oldu! İşte verecekleri isim...


KIZINA 'MAVİ' ADINI VERECEK

tv100'ün haberine göre; Güzel oyuncu kızına hem en sevdiği şiir olan, hem de gözlerinin rengi olan Mavi adını verecek. Evgar, 2018’de Vogue Türkiye dergisinin Mayıs 2018 sayısı için de Edip Cansever’in “Mavi Huydur Bende” şiirinin dizelerini okumuştu.

Demet Evgar'ın bebeğinin cinsiyeti belli oldu! İşte verecekleri isim... - Resim : 2


Pandemi nedeniyle aile arasında sade bir nikah töreni yapan Evgar-Babataş çifti düğünü dostlarının da katılımı ile yaz aylarında yapacak.

Demet Evgar'ın bebeğinin cinsiyeti belli oldu! İşte verecekleri isim... ile ilgili etiketler Demet Evgar Bebek Levent Babataş Hamilelik mavi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.