Demet Evgar'ın bebeği göründü! Yakın arkadaşı Gülcan Arslan paylaştı!

Ünlü oyuncu Demet Evgar, 6 yıldır aşk yaşadığı işletmeci Levent Babataş ile nikah masasına oturdu. Ünlü çiftin evlenmeden önce bebek beklediklerine dair iddialar magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Nikah gününde Evgar'ın kendisi gibi oyuncu yakın dostu Gülcan Aslan özel anları sosyal medya hesabından paylaştı. Arslan'ın paylaştığı görüntülerde 3.5 aylık hamile olan Demet Evgar'ın karnının büyüdüğü görüldü.

Başarılı oyuncu Demet Evgar ve işletmeci Levent Babataş altı yıldır devam eden birlikteliklerini aile arasında kıyılan nikahla mutlu sona dönüştürmüştü.

KARNI BÜYÜDÜ

Nikahtan özel anları ise Evgar'ın yakın dostu Gülcan Arslan paylaştı. Ünlü oyuncunun paylaştığı bir videoda Evgar'ın karnının bir hayli büyüdüğü görüldü.

Demet Evgar'ın bebeği göründü! Yakın arkadaşı Gülcan Arslan paylaştı!

DÜĞÜN YAZIN YAPILACAK

Pandemi nedeniyle aile arasında yapılan nikah töreninin ardından çiftin düğünü dostlarının da katılımı ile yaz aylarında gerçekleşeceği belirtildi.

Demet Evgar'ın bebeği göründü! Yakın arkadaşı Gülcan Arslan paylaştı! - Resim : 2

 

 

Demet Evgar'ın bebeği göründü! Yakın arkadaşı Gülcan Arslan paylaştı! ile ilgili etiketler Demet Evgar gülcan arslan
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.